Чому варто вибрати біг-бег

18
0

Існує безліч видів продуктів і відходів, які складно упакувати і зберігати. Незвичайні форми або розміри, а також всі сипучі матеріали вимагають адаптації упаковки до них.

В цьому випадку стануть в нагоді мішки великого розміру, так звані біг-беги, які пропонує компанія «ВИАЛ» (https://vialplus.com.ua/category/big-begi-mkr/).

Механічна стійкість

Біг-беги виготовляють з міцних гнучких волокон, що утворюють плоский тканий матеріал. Тканина може бути додатково покрита атмосферостійким покриттям. В цьому випадку мішок відрізняється підвищеною стійкістю до вологи і температури, завдяки чому його можна використовувати для перевезення продуктів харчування або сипучої продукції, яку необхідно захистити від вологи. Тканини без покриття мають високу стійкість до УФ-випромінювання, але не настільки непроникні для інших зовнішніх факторів.

У деяких моделях передбачений спеціальний додатковий мішок з фольги, призначений для максимального захисту вмісту від вологи. Такі біг-беги мають посилені шви і не протікають. В результаті їх можна використовувати для перевезення не тільки сухий, але і рідкої продукції.

З іншого боку, для зберігання і транспортування овочів і фруктів, які потребують приплив повітря, варто використовувати мішки з менш щільної тканини.

Конструкція

Не менш важливою особливістю біг-бега є його конструкція. Мішки для сипучих матеріалів мають відкривається верхню частину, забезпечену завантажувальним клапаном, тому їх легко заповнювати. Вони часто оснащені фартухами, завдяки яким можна бути впевненим, що зберігаються предмети добре захищені.

У мішках з розвантажувальними клапанами передбачено відкривається дно, тому, прибувши за місцем призначення, їх можна без проблем спорожнити. Можливість багаторазового зав'язування дозволяє повторно використовувати біг-бег.

Ручки

Залежно від призначення і розміру біг-бега, він може бути оснащений різною кількістю ручок. Наприклад, мішки з одного петлею використовуються для транспортування легких або відносно невеликих предметів. З іншого боку, в сільському господарстві, де продукція важче, потрібні мішки з двома петлями. Найбільший з них, який можна використовувати для перевезення сміття або обрізків дерев, має цілих чотири петлі.

Багато видів біг-бегів представлені на vialplus.com.ua. Там же ви можете знайти інші аксесуари, серед яких:

  • мішкозашивочні машини;
  • обладнання для виробництва біг-бегів;
  • мішкозашивочні нитки:
  • бирки, етикетки, ярлики на мішки і біг-беги;
  • агротекстиль;
  • геотекстиль і багато іншого.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також