Чому варто вибирати автокрісла Avionaut?

8
0

Батькам вибрати автокрісло для дитини непросто, враховуючи, що кожен виробник позиціонує свою продукцію як найнадійнішу і безпечну. Польський бренд Avionaut - один з них.

Але фірма завойовує довіру покупців не гучними слоганами, а реальними підтвердженнями якості своїх товарів.

Особливості компанії

Для того, щоб контролювати якість продукції, польська компанія побудувала лабораторію для проведення краш-тестів. Регулярні випробування допомагають удосконалювати продукцію, щоб забезпечити захист в будь-якій аварійній ситуації.

Автокрісла Avionaut розроблені відповідно до стандарту ЕСЕ R44 / 04. Це означає, що продукція підходить для використання в будь-якій країні Європи. Міжнародна організація TASS international в ході незалежної сертифікації автотоварів підтвердила високий рівень безпеки автокрісел польського бренду.

Avionaut - одна з небагатьох компаній, що виробляють продукцію не в Китаї, а в Євросоюзі. Фірма виготовляє автокрісла з високоякісного сертифікованого польського сировини. Avionaut використовує надійне сучасне обладнання. Компанія контролює кожен етап виробництва, тому відповідає за якість кожного товару. Купуючи автокрісла Avionaut, покупці отримують гарантію від виробника.

Причини зупинити вибір на Avionaut

Польська фірма виробляє автокрісла для дітей будь-якого віку:

  • для немовлят;
  • для малюків від 6 місяців до 3 років;
  • автокрісла групи 1-2, в яких можна перевозити дитини до 6 років;
  • універсальні, які можна використовувати і як автолюльку, і як автокрісла.

Універсальну модель можна використовувати починаючи з 9 місяців і до 12 років.

Avionaut використовує систему кріплення Isofix, яка безпечна і зручна у використанні.

Польський виробник дбає не тільки про безпеку, але і про комфорт маленьких пасажирів. Тому до автокрісла батьки можуть підібрати ортопедичну подушку, м'які ремінці і накладки, захисний чохол і навіть москітну сітку. Подбав польський бренд і про естетичну складову продукції. Товари Avionaut представлені в різних дизайнах. Можна знайти як універсальні моделі в білому, сірому і чорному кольорі, так і барвисті автокрісла з строкатими принтами. Avionaut використовує міцну і зносостійку тканину, тому можна не переживати, що після чистки кольору стануть тьмяними.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також