Чому все Закарпаття їздить на іноземних номерах? (ВІДЕО)

6
12

Хто заробляє на розмитненні автівок? Кому вигідний такий бізнес?

Журналісти  телеканалу ICTV вирішили дізнатися відповіді на ці питання. Такий автомобільний рай існує всього за 30 км від українського кордону. Буквально недалеко від кордону у Міхайловцях, можна знайти ринок автівок за дуже привабливими цінами.

Таким чином в Ужгороді практично кожна друга машина на іноземних номерах.

Більше дивіться у сюжеті:

Коментарі

7
7777

Да пусть дадут людям дешовые тачке. Ежу на мерсе е 210 и пофиг что его цена упадет, зато смогу взять е211 по хорошей цене))

КP
К ProRocK

Хорошо давай посмотрим по другом,грубо говоря 80% населения Украины ездит на укр регистрации.Возьмем среднюю автомобиль укр. рег.допустим шкода октавия турка,а5 нет разницы.Если цена ее грубо 7-8 тысяч долларов.И это по все Украине 80% людей продают ее или покупают нет разницы,данного авто цена средняя такая.И на этом и построен автомобильный рынок,у нас кто-то выиграет,кто-то проиграет +-2т д. А ты этими словаками хочешь,разрушить этот рынок.Так как человек который имеет же ту октавию,уже ее не продаст даже за 4,потому-что покупатель купит машину за 2.5 не видавших наших дорог.Сейчешь?.Поэтому не один здравый человек не подпишется под таким законом,так как те люди у которых есть авто на укр.поднимут бунт. Это менталитет свой ты показываешь,он у нас у всех такой,где-бы что-то замутить,где-бы кого-то обмануть.Я такой же как и ты,ты ездишь на таврии за 2т д. и я!Но я соблюдаю закон,а ты пытаешься его обойти своими словаками. А что будет с авто от 40т $ там сразу теряют половину.

ProRocK до "до Я"

"крах автомобильной экономики"? це про яку економіку говорим? чи може Ви про таку потужну промисловість як ЗАЗ згадали? Яка адекватна людина згодна віддати від 2000$ за нову Таврію якшо за ті самі кошти можна взяти 20(!!!) річного німця , який більше проїде без ремонту... а безпеку комфорт екологію в кінці-кінців зрівняти треба... ...можливо це комусь вигідно щоб в самій бідній країні Європи були самі дорогі авто...

ДЯ
до я

Ты в своем уме?Этого не произойдет,из-за этого будет крах автомобильной экономики.Иногда килишни тем что у тебя есть в голове,перед тем как херню спороть,думая только за себя как бы тебе удобно было,а за других не подумал даже.

В
вася

неужели этот кашмар когдато закончится

6
666

Дозвіл купити автяк давати лем коли таку саму ціну заплатить у вариську казну.

Я
я

Якшо дадуть можливість розтаможувати авто за розумну ціну то і в державу гроші надійдуть багато і всі спокійно будуть іздити на украінських номерах.Але наша держава якою керують ідіоти робить все навпаки бо коли треба платити розтаможку то треба здерти побільше але невраховуючи шо якшо не вигідно- будуть шукати інші дороги в обхід а держава від того не збагатіє а тільки обідніє.

Л
Лоці

Какой автомобиль можно купить в Венгрии до 1000 евро - http://myhungary.net/country/784-kakoy-avtomobil-mozhno-kupit-v-vengrii-do-1000.html

R
rem

Місто перенасичене транспортом. Треба шоферам дати можливість розмитнити свій транспорт хоча б в 2-3 рази дешевше, ніж це є зараз. Це довзолить профільтрувати нищебродів, зменшить кількість авто на вулицях Ужгорода, поповнить бюджет і покращить екологію.

У
Умка

В них там і зарплати більші, і рівнь життя кращий, і автомобілі дешевші. Якихось 30 кілометрів...трохи жаба давить якшо чесно, довели нашу країну.

МЦ
модерація це по європейськи

держава рекетир

1
123

Закарпаття було, є і буде Європою. Тут ніколи не правили націоналісти, радикали і їм подібні. Але на жаль для своєї вигоди та збагачення, з 1998 року наш закарпатський "патріот" завіз, чи то увів, свої правила, для "себе ненасит ного-месії","кинувши" розумних та працьовитих ЗАКАРПАТЦІВ, всяку нечисть, а цією нечистю легко керувати. Чи не так?

Читайте також