Чому закарпатці не вірять даним по кількості хворих на коронавірус в області?

11
35

Останнім часом у мережі інформацію про кількість хворих на коронавірус люди зустрічають дуже ворожо. Одні пишуть, що це все брехня, інші ж не вірять тим даним, які офіційно публікує Міністерство охорони здоров'я.

Найчастіше, люди просто не обдумовують зміст цифр про загальну кількість хворих у Закарпатській області. Як писало сьогодні Mukachevo.net станом на ранок було виявлено 35 нових випадків COVID-19.

Всього з початку пандемії було зафіксовано 1 506 випадок, але зауважимо, часто люди, читаючи заголовок, вважають, що ця цифра вказує на кількість активних хворих, що не є правильним.

Аби визначити реальну кількість активних випадків потрібно від загальної цифри відняти всіх одужавших та кількість померлих. Тому, на даний момент, буде лише 792 активні випадки (як на стаціонарному лікуванні так і на самоізоляції без наявних ознак).

Так само і в статистиці по Україні. Наразі зафіксовано 29 753 випадки, але активних з них лише 15 316, адже 13 567 вилікувалось та 870 померло.

Разом з тим, деякі закарпатці вважають, що коронавірусної хвороби просто не існує, хоча раніше Mukachevo.net, як доказ, публікувало сюжет від колег, в якому показали хворих в лікарні людей.

Цікаво, що погодились зняти сюжет лише кілька людей, інші ж не ризикнули.

А згодом один з журналістів Закарпаття пропонував навіть кошти всім невіруючим, за те, аби особисто піти без системи захисту та відвідати хворих у лікарні.

Здогадуєтесь? Бажаючих так і не було.

Що би не казали, але не брати до уваги факт хворих людей на коронавірус не зовсім вірно, нехай і дивлячись на різні показники у статистиці.

Коментарі

Д0
До 00:04

Шкода, що дiдо не здох твiй на полях плантаторiв , а ще встиг наклепати францьовитих йолопiв !!!

ДН
До нижнього

Чудак,цікаво від чого ти перехворів???

П
перехворіший

до ю - красава , всьо чотко!! до тих хто пише про гроші , про «фейковірус» і обкладує медиків - біда почнеться перші побіжите , як гризуни

Ю
ю

я готовий за 25000 грн тричі дати записати собі у книжку!!! Куди зветратися?

Й
Йончі

Мукачево то збіглі гукани

Д0
До 004

Де записатися на 25 тис?

ВБ
Валера Бігарій

Поки у нас погана статистика в Україні доті зможуть качати гроші з Європи а до того часу і люди не зможуть потрапити спокійно в Європу.Злодюги аби ви тими грошима вже вдавилися і ваші діти і всі нащадки як ви вже всім насто...дили!!!!

Ю
ю

хоч ся з ним увідіти, плговорити? У голандії мош огранізувати ефтаназію.

Д
Добродійка

А нико з медиків вам не казав, що людина, яка признає себе хворою на короновірус, і дасть добро оби їв то записали у мед. Карту - дають 25 000 тис грн,. Вот удкіть стіки хворих по статистиці. Брехуни кончені

0
004

Це все закінчиться тим, що людей на законодавчому рівні примусять робити щеплення "ліками" з незрозумілим змістом, виробленими транснаціональними компаніями. Програму скорочення населення Планети, зокрема слов"ян, ще ніхто не відміняв.

ДН
До нижнього

Як ся мае твiй дiдо -куркуль беззубый ???

Ю
ю

точно, віруса ниє, зимля плоска, сонце ся убертать навколо зимлі, май файно жили при сересере (у каждому дворі бов як мінімум запорожець, а май толкові токарі мали щи москвича і жигуля), курпускулярно-хвилльова теорія то не доведено, людина походить од малфо (май Даун то підтведить), московити то словяни, медведчук націоналість, і як казали сересеровські науковці нафта ся кончить у 2015-2020 році, а як казали мацкальські супер-пупер економісти у 2015році долар буде по 40, а у 2020 вообще долара не буде, а буде амеро, бо економіка сша без економіки мексіки ся загне. Є люди категорії тупий іщи тупіший. То ся не лічить, лем ефтаназія.

0
004

Це все закінчиться тим, що людей на законодавчому рівні примусять робити щеплення "ліками" з незрозумілим змістом, виробленими транснаціональними компаніями. Програму скорочення населення Планети, зокрема слов"ян, ще ніхто не відміняв.

ДЖ
Дичка жаливник

Ми дички, віруєме лиш у крумпач і лопату. А ваш вірус придумав білгейц, оби не пустити карпаторусинську чилядь на чехи.

М+
Майдаун +100

Майдаун правий на 100 процентів. Свинячий грип 2012року уніс 1024 українця і не робили ніяких карантинів. А тут як по указу з одного центру весь світ хотять зробити жебраками

Д9
До 911

Хто хочет вберегтися най дома сидит.причом тут ми ?дома сидит и всьо

ДП
доктор Пі

Iване, ти лошара.........

ГВ
Гукан вошливо-лепавий, заперевальний.

Бо нема на Закаратті жодного вірусолога. Якщо є, то я куплю його науку за 1000 євро. Залиш телефон.

М
Майдаун

О..о вже боти подключилися.“активісти” ,“відповідальні”,мращі нетрібні-свідки коронавіруса!14:53, тебе д@біле гріб побив,коли укотивісся!15:17,ану фамилію назви,“пострадавший” брехачу. Вообщем ніє смисла отвічати долб@бам,911,афанасіям.... ТУПОТА ТУПА,КІБИ ВІРУС БОВ ХОТЬ НА 1000-ну ДОЛЮ ТАКИЙ АГРЕСИВНИЙ,ЯК ГО МАЛЮВУТЬ,ТО ВИ БИ ВЖЕ ПО ТРОТУАРАХ ВАЛЯЛИСЯ!Маски замащині вас сохранявуть,а вать рукавиці,што бударь учистите?Люди усе вмирали в тому числі і уд грипа.За три місяці на 40 млн. умерло 870 чол. і паскуди угробили державу! А кулько люди повмирало од гепатіту, од онкології,од недостаточностю разних.....бо больниці позакривали? Який доб@еб закривать больниці коли хворота косить,кіть є така? Італію єден дятел приводить.Но та што там было? Фейк був.А Білорусь чому не приводиш? У Швейцарії наробили корпошову тулько,што не знавуть де їх діти! КОВІД-АФЕРА ВІКУ.ОБОГОЩАВУТЬСЯ ФАРММАФІЇ,ІНТЕРНЕТМАФІЇ,АМАЗОНИ....ВООЗ-ТЕРРРИСТИЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ!КАРАНТІН-ПУТЬ ДО ЖЕБРАЧІ І ГОЛОДА.ОТСЕ Є ПРАВДА!

S
ST

МУКАЧЕВО +1=ГОРВАТ З ТЕАТРУ

9
911

Зневіра до наявності Ковіду буде доти, доки не буде перевершено рубіж смертності. От коли лікарні не будуть встигати приймати хворих, коли будуть вибирати кого підключати до кисневого апарату, а кого ні, доки не прийде такий час,що на кладовищах гробарі не встигатимуть копати ями - ДОТИ ТУПІ БАРАНИ НЕ ПОВІРЯТЬ!!!! Не треба! Не бережіть себе Фоми-невіруючі. АЛЕ НЕ НАРАЖАЙТЕ НА НЕБЕЗПЕКУ ТИХ, ХТО СЕБЕ ХОЧЕ ВБЕРЕГТИ!!!

ДН
до народ (14:44)

Ось через таких як ти , я і моя сім‘я зараз зіштовхнулася з цим вірусом , серйозно краще книжку почитай , ніж в інтернеті безпонтово по буквам клацай , неук Розумію , сам скептично відносився до цього поки біда не сталася зі мною і близькими , і не треба на особистості переодити , я лиш хочу донести те що треба берегти себе і своє оточення , да , я справжній козел!

А
Афанасій

Попрощайтеся з бабами і дідами, мауть щи мало часу докіть не заразилисьте їх, ведетеся на всяких ідіотів шо пишуть шо то хуня, поїдьте в Італію там позвідайте людий чи то видумка

Д1
до 111

ти дурню гріб би тя побив) та кібо 5-рік давали та уже би в Мукачеві боли міліони хворих))) чмирьнота ти єдна

ДЮ
до Ю

Придурку кілько умерать ану теперь уповіш??? Кіть брати штати - там сього року от корони умре більше старших (40+) людей, чим од любої другої болезні і аварій на дорогах, Но малограмотні, недочитані і недоучені мукачівці хочуть просто перевірити на собі то шо ся робить у других странах

І
Іван

Я вам так уповім - то всьо американці то они настроєні протів нас, протів Мукачева, просто завідують, шо туй говорити - от і на придумовували віруси оби люди дома сиділи, оби нич полезного не робили і контрабас не возився, от і усьо!

Н
Народ

Перехворівший ти козел !

Л
Леся

До Мукачево 12.06.2020 13:06 Так, інфекціоністи з початку епідемії кажуть, що багато видів короновірусів, але цей більш агресивний. У мене сусідки (мама і доросла донька) у 2015 р померли від грипу. Дома самі лікувались. Може то теж був якийсь короновирус

Л
Летадло

Державні діячі у всьому брешуть, а з вірусом у них клондайк.

1
111

як можна вірити коли врачі у мукачеві предлагаю 5 тисяч гривень!!! щоб я согласився бути хворим, бо їм за це добре доплачують. Скільки їм можуть доплачувати що вони готові дати 5 тисяч??

У
Українець

Наши дол.....би президенту тоже вирили і шо??? Всьо у піз.....і!!!

Ю
Ю

З цими баранами можна робити все , що захоче капiталiстичний строй !!!! До нижнiх ! Кiлько помирае вiд раку, iнсультiв, вiд наркоти,вiд малярii, тубика??????

П
перехворівший

Обмеженість більшості людей вражає , подивився б я на ваші відсталі пики , якби не дай Бог , Ваші близькі лежели в лікарні на кисневій підтримці ! Ні в якому разі не бажаю нікому це пережити , а лиш написав це з метою дати пораду берегтися!

М
Мукачево

до Леся 12.06.2020 12:58 Этот вирус был давно, только с него не делали такого "цирка". https://www.youtube.com/watch?v=ZZGb_fTdzhQ

Л
Леся

Є люди, які погано вчаться в школі, біологію, хімію прогулюють. А потім в віруси не вірять.

Читайте також