Чому закарпатцям можуть відмовити у субсидії: ТОП-6 причин (Інфографіка)

9
2

Якщо ви купили новий диван чи телефон, це може стати підставою для відмови у нарахуванні вам державної субсидії.

Причиною відмови можуть стати репетиторство, не вказана покупка на суму 50 тисяч гривень, або ж заборгованість за оплату комунальних послуг.

Також відмовити можуть якщо ви здаєте в оренду нерухомість або їздили у туристичну подорож. А вже з початку 2017-ого року Кабмін збирається ввести в дію нову норму, яка передбачає відмову у субсидії особам, що мають доходи від депозиту.

Більше – в інфографіці.

Нагадаємо, щомісяця через борги без газу залишається близько 300 закарпатських домівок.

Коментарі

J
jbl

По поводу телефонів чи техніки, якщо людина купила за готівку тоді ніхто це не дізнається, а якщо в кредит наприклад через ощадбанк то вірогідність велика що спливе. В інших банках має бути банківська таємниця.. хоча мабуть зняли її. Розрахунок дебетною чи кредитною картками теж може сплисти, хіба зняти готівку і за готівку купити.

М
Мирон

Це все ясно,але ХТО і ЯК буде перевіряти правдивість даних людей,що подали заяву на субсидію.Зараз всі як на сповіді розпишуть скільки,що і коли-не дочекаетесь.Знаю багато випадків,коли заможна сім,я дістае велику субсидію.Спілкуючись помітив таку лінію,що хто не дістав субсидію навіть неправдою-ЛОХ І це на тому фоні ,що багато людей яким ця субсидія ДІЙСНО допомогла би,а не гріла елементарну жадність заможним людям,то вони її не мають чи їм не вийшла

Читайте також