Чопська школа залишилась без стін

11
0

Всередині літа містом Чоп пронісся страшний буревій, що залишив після себе серйозні збитки. Зламані дерева, знесені дахи…. По сьогоднішній день у Чопі борються з наслідками стихії.

У середині літа в області пронеслись сильні шквали, що завдали серйозних збитків майже кожному регіону Закарпаття. Постраждали й жителі Чопа. Тут стихія залишила багатьох жителів без даху, подекуди повивертала дерева, а ЗОШ №1 частково залишилась без стін. Негода зруйнувала дах школи, також приміщення шкільної бібліотеки. Воно взагалі залишилося без двох стін та даху. Від сильного дощу постраждав і фонд шкільної бібліотеки. Збитки завдані чималі.

Адже заміна даху, витяжка стін - недешеве задоволення. Наразі частина приміщення школи вже відремонтована, але не завершений ремонт бібліотеки. Наразі жодних коштів після стихії в місті не отримали, хоча й зверталися до облдержадміністрації. Наразі ремонт триває. Фірма погодилась зробити його в кредит. Школа готова до прийому учнів. Продовжить функціонувати і бібліотека, поки тут триватиме ремонт, читальну залу перенесуть в один із кабінетів школи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також