Чопські депутати просять Ужгородського міжрайонного прокурора відзвітуватися

7
7

Під час сесії Чопської міської ради, яка відбулася сьогодні, 13 січня, депутати прийняли звернення до прокурора Ужгородської міжрайонної прокуратури Олександра Андришина.

Рішення було про те, щоб на наступному засіданні Чопської міської ради заслухати звіт про роботу Ужгородської міжрайонної прокуратури щодо результатів діяльності на території Чопської міської ради.

Мотивують депутати таку свою вимогу складною соціально-політичною обставновкою в місті та у зв’язку з багаточисленними скаргами як міської ради так і громадян міста в правоохоронні органи району.

До слова, як стверджують депутати, Ужгородський міжрайонний прокурор ще жодного разу не відвідав засідання міської ради, не зважаючи на численні запрошення.

«Просимо Вас, Олександре Володимировичу, на черговому засіданні сесії міської ради проінформувати депутатський корпус про стан законності, охорони громадського порядку та про результати діяльності, як цього вимагає Закон України "Про місцеве самоврядування в Україні", - йдеться у зверненні.

Коментарі

С
Ступак

Шановні мешканці м.Чоп та Ужгородського району, давайте всі прийдем на сесію і підтримаємо Андришина. Він єдиний бореться зі свавіллям мера Чопа

C
cvbcv

Уникальный и действующий продукт который реально помогает бросить курить за 2 дня! Я ЭТО СДЕЛАЛ и вы сможете!вот я все описал - http://stopsmok.gu.ma

Ш
Штефанюк

Всіх під люстрацію, і тих кого призначав Пшонка в районах прокурорами і тих кого призначали з лютого 2014 року Махніцький із Яремою, бо всі посади продані за гроші від того і такий бардак. Молодці Чопські депутати

К
Кайло

Посаду Андришину продавив я за Апшайові гроші, взагалі карєра Андришина пішла в гору після того як він став зятем Апшає, а до того ходив пяний як гузиця. Але Андришина потрібно люструвати бо він опустився до того, що вже особисто стоїть на трасі під кордоном і зупиняє автомобілі, вимагаючи гроші - ПОЗОР такому прокурору

А
Апшай

Андришину треба висловити недовіру і люструвати, бо його призначав на цю посаду сам Пшонка, так само як й інших прокурорів. Всі говорять про люстрацію, а свідомість жодна районна рада не проявила та не висловили недовіру жодному прокурору району. Виключенням може бути тільки Свалява і Ужгород.

А
Андришин

В гробу я видів тих депутатів. Я в Чоп не ізджу, лем коло Чопа. На зельонку. Два раза на тиждень. Зберу у сігаретчиків капусту і гайда у варош.

С
Саша

На сесію звітувати він прийде з Апшайом і ташкою грошей?

Читайте також