Чопські митники перехопили 17 незадекларованих мобілок

17
0

Не надто райдужні перспективи чекають на тих, хто свідомо не скористався під час митного контролю чинних вимог митного законодавства. Так, нещодавно працівникам митного поста «Тиса» Чопської митниці довелось притягти до адміністративної відповідальності громадянина України, який намагався перевезти 17 мобільних телефонів без належного оподаткування.

Їхав 31-річний полтавчанин з Угорщини додому в якості пасажира в легковику. І в зоні митного контролю чомусь вирішив не повідомляти митників ні усно, ні письмово про переміщуваний товар, який перевищує неоподатковану норму та підлягає обов’язковому декларуванню. Однак, інспектори, перевіряючи спортивну сумку чоловіка, виявили серед його особистих речей мобілки різних торговельних марок, загальна вартість яких перевищує 84 тисячі гривень.

Відтак, за порушення порядку проходження митного контролю в зоні спрощеного режиму «зеленого коридору», на підставі ст.339 Митного кодексу України відносно українця складено протокол про порушення митних правил. Не задекларований товар вилучено.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також