Чопські митники попередили контрабанду косметики та медобладнання

13
0

3 червня співробітниками підрозділу Чопської митниці в пункті пропуску «Ужгород» було проведено документування 2 випадків порушень митного законодавства при переміщенні через митний кордон в Україну медичного обладнання вартістю майже 180 тисяч гривень та косметики на суму понад 63 тисячі гривень.

Незважаючи на те, що транспортні засоби належали різним українським транспортним фірмам та і вантажі різнилися між собою, але спільним для обох правопорушень є наступне – до митного оформлення були представлені документи, що містили неправдиві дані стосовно кількості та вартості товару. Тобто, предмети правопорушень знаходилися серед вантажу, що легально ввозився в Україну, але відомості про них були відсутні у товаросупровідних документах.

У зв’язку з чим, співробітниками митного поста «Ужгород», за ознаками статті 352 Митного кодексу, було запроваджено адміністративні справи. Разом з незаконно увезеними в Україну товарами вилучено на склад митниці і 2 напівпричепа, загальною вартістю майже 125 тисяч гривень, що використовувалися для їх транспортування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також