Чопські митники викрили міжнародне злочинне угруповання

8
0

Його учасники ввозили до України викрадені іномарки

Минулого тижня на митному посту «Тиса» Чопської митниці було затримано легковий автомобіль «Volvo», який мешканець Угорщини намагався ввезти на територію нашої держави за підробленими документами. Під час проведення митного контролю автомобіля, який рухався «зеленим коридором», митники встановили, що громадянин, який ним керує, за кілька минулих місяців тіз до України ще 6 автівок: 2 «Suzuki YITARA», 2 «КІА Sportage», «Peugeot Рагглег» та «CHRYSLER» 2007-2008 років випуску. Автомобілі були заявлені у документах як «тимчасово ввезені», однак територію нашої держави у визначений законодавством термін не покинули.

 

Як було встановлено у ході провадження по справі, - всі ці автомобілі мешканець сусідньої держави завозив на територію України за грошову винагороду і після перетину кордону передавав разом з документами іншим особам. Три, з семи ввезених автівок, перебувають у розшуку як викрадені на території Угорської Республіки. Згідно експертної оцінки загальна вартість транспортних засобів складас 962 тисячі гривень. 

     Оскільки громадянин за попередньою змовою з групою не встановлених осіб шляхом подання митному органу підроблених документів та документів, отриманих незаконним шляхом, перемістив через державний кордон України сім транспортних засобів, митницею порушена кримінальна справа, поінформувала Прес-служба Чопської митниці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також