Чопські митники вилучили 9 тисяч пачок контрабандних сигарет

6
0

Сьогодні, 16 серпня, в зону митного контролю пункту пропуску «Тиса» заїхав мікроавтобус «СІТРОЕН». Керував ним громадянин України, який слідував в Угорщину у приватних справах.

 

Для проходження формальностей на кордоні наш співвітчизник обрав зону спрощеного митного контролю. Тим самим він задекларував відсутність у нього заборонених до вивезення за кордон предметів та прихованих від митного контролю товарів. Проте митники виявили певні ознаки, що могли свідчити про внесення деяких конструктивних змін. Тому було прийнято рішення про виведення мікроавтобуса з загального потоку та проведення поглибленого контролю. 
 
У боксі поглибленого огляду під час виконання контрольних заходів під підлогою салону автівки було виявилено спеціально обладнане сховище, у якому митники знаходилося 9 тисяч пачок сигарет "КЛАССІК" на суму близько 50 тисяч гривень. Слід зауважити, що тютюнові вироби були без марок акцизного збору. 
  
 Факт приховування від митного контролю задокументовано відповідно до статей 339 та 352 Митного кодексу України, а безпосередні предмети правопорушення – тютюнові вироби – вилучено на склад митниці. Там же, до рішення суду, зберігатиметься і мікроавтобус, вилучений у справі про порушення митних правил як засіб незаконного переміщення сигарет

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також