Чопські прикордонники виявили контрабанду у потязі (ФОТО)

13
1

Під час здійснення контролю двох вантажних потягів, які прямували до Угорщини, прикордонниками Чопського загону спільно з інспекторами митниці виявлено понад 4000 пачок сигарет.

В пункті пропуску «Саловка», в одному з напіввагонів з сипучим вантажем залізної руди, охоронцями кордону було виявлено ознаки наявності сторонніх предметів. В результаті проведення поглибленого огляду оглядовики встановили наявність п’яти картонних ящиків, що були загорнуті в поліетилен, в яких знаходились 2500 пачок сигарет “ФЕСТ”. Сигарети вилучено встановленим порядком, їх вартість встановлюється.

Ще 1572 пачки тютюнових виробів трьох найменувань виявили бійці відділу «Чоп», які спільно з митниками здійснювали перевірку вантажного потягу, що транспортував газ пропан. Тютюнові вироби були приховані під захисним кожухом даху двох цистерн, які входили до складу потягу. Вилучені сигарети попередньо оцінили у 16680 гривень, пише прес-служба Чопського прикордонного загону.

 

Коментарі

М
Марина

Читаючи останні статті про викривання корупції (особливо ті, які стосуються державних службовців)спадає на думку ,що раніше вся міліція, та прикордонники та даішники на роботі нічого не робили ,лише ходили на роботу не знати нащо. Мені дуже цікаво ,чи це реклама ??чи наспрвді щось міняється в цих установах??і чи на довго??

Читайте також