Чопські прикордонники затримали нелегалів з Молдови

6
2

В ході здійснення режимних заходів, в поїзді №107 сполученням «Одеса – Ужгород» в одному з вагонів правоохоронцями було виявили двох підозрілих молодиків, які прямували до міста Ужгород. Під час перевірки документів у даних осіб, виявилося, що в одного із них зовсім відсутні будь-які документи, що могли б засвідчити особу, а інший надав закордонний паспорт громадянина Молдови.

В ході проведення опитування даних осіб та здійснення перевірочних заходів, було встановлено, що 18 та 19 - річні хлопці, мали намір незаконно перетнути українсько-словацький кордон, поза пунктом пропуску, а в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, з метою працевлаштування.

Всіх вище згаданих громадян затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204 ч.2 КУпАП, за спробу незаконного перетину державного кордону в складі групи осіб.

Наразі всі затримані незаконні мігранти знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Чопського прикордонного загону, подальшу долю мандрівників вирішить суд.

Коментарі

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Прошу вибачення за помилочку)

Б
Бывалый

Митники займаються оглядом вантажу і не більше, все що стосується людей та їх документів-це повноваження прикордонників.

Читайте також