Чопську митницю очолить екс-СБУшник Феделеш, який прослуховував політиків та журналістів

13
19

Старі кадри, які яскраво проявили себе за часів режиму Януковича, повертаються на знакові посади в країні вже за нової влади.

Як стало відомо Мукачево.net з достовірних джерел, днями було ухвалено рішення про призначення Михайла Феделеша новим керівником найбільшої в Україні митниці - Чопської.

Нещодавно, а точніше, наприкінці червня, після демонстративного візиту на Закарпаття куратора напрямку Анатолія Макаренка, з посади очільника митниці було відсторонено Ігоря Стрічика, а на його місце тимчасово було призначено Володимира Лазорика.

Зауважимо, що Михайло Феделеш з вересня 2013 року та протягом усіх трагічних подій на Майдані очолював СБУ в Закарпатській області та ініціював прослуховування закарпатських політиків та журналістів, а також народних депутатів.

Після падіння режиму Януковича Феделеша прихистили в центральному управлінні СБУ в Києві.

Подробиці скандалу з прослуховуванням за вказівкою Михайла Феделеша читайте у матеріалі: Обережно, вас «слухає» СБУ: на Закарпатті розгортається скандал з прослушкою політиків, громадських активістів та журналістів.

Коментарі

4
47РОНИН

ПИДАР и на ТАМОЖНЕ П И Д А Р.

З
Закарпатец

А ПОЛОВИНА ВЕРХОВНОЙ РАДЫ И ПРАВИТЕЛЬСТВА - ГОЛУБЫЕ ИЗВРАЩЕНЦЫ

А
Аня

Мишко підкупив закарпатських керівників так званих "громадських організацій", в тому числі правий сектор, щоб заявили про свою підтримку його кандидатури!

П
пане

ПУТИН ВИНОВАТ!!

А
аалу

люди кажуть цей поц з СБУ зєбав відразу, колі на АТО треба було їхати. тепер буде хероем митниці

Ф
ФСБ

ви б ще цього педофіла директором сиротинця призначили. ганьба-ганьби!

1
123he

Перерошую ТУНЕЛЮ

1
123he

Щоб ви всі знали - ФЕДЕЛЕШ і є автором тупелю

1
123he

Для "Йончі". Ти майже і є цей самий Феделеш, якщо добре знаешь, що було написано в документах ОРСки. Ти СУКо хабарник, я тебе падло особисто знаю. Ти Блядото коли ще робив просто заступником начальника відділу "К" УСБУ в З/о вже задовбав був всіх своїми СТАВКАМИ за контрабас. Тебе курво треба першого за "каштанчики" повісити в центрі Ужгорода, як Муссоліні колись. Ти є продажна ШВАЛЬь і ХАБАРНИК №1. Хто мені не вірить й сумнівається в моїх словах, то хай підійде до любого СБУшника закарпатця й запита, "Хто такий Феделеш", гарантую, жоден з них про цю НАВОЛОЧЬ доброго слова не скаже, бо знают цю продажну ТВАРЬ.

Т
Таможня

Цей Феделеш тупо поц галімий який за гроші мамку сепаратистам здасть

С
слава

Вот Вам і результати революції, командував СБУ Януковича, а зараз на митницю, а говорили, що буде люстраціЯ. вияснять ко гнобив активістів, майдани і т. д. А все рішає БАБЛО як і в 2004 році. Молодці, так тримати.

Й
Йончі

Тако зайдеш ще раз посилдання подивитися, а там сарай із #уєм

Й
Йончі

А це доказ того, що я писав, дякую. У другому посиланні, в скані документа, заступника Генерального консула Угорщини в Ужгороді Ендре Саліпскі умовно називають "Журналіст" (бо в нього така освіта). Словацька консулка, відповідно, "Археолог".

ДЙ
для йончію

В мене на сараї написано #УЙ, а в ньому дрова лежать, а не то шо написано. Розумієш?

Й
Йончі

"Журналісти", яких прослуховували - це один-єдиний співробітник Генконсульства Угорщини в Ужгороді, якого підозрювали в шпигунстві, може, і небезпідставно.

К
Крумпиль

Но што, дурна жебрач, шо на муйдані скакала, розум уд вам помали приходить??? А вать путінувсьомувиноватый?:)

А
аалу

брєд

DM
do micha:

a ty doskakavsa, mozgiv nema

Ф
ФСБ

Кинули щуку в озеро... Цей знає вже про тунелі все,залишилося підлодку по Тисі запустити.

Читайте також