Чорна п’ятниця: “Халявний” бензин викликав ажіотаж на одній з АЗС Мукачева (ФОТО)

2
3

Сьогодні, 23 листопада у всьому світі діє щорічна акція, яку назвали “чорна п’ятниця”. Саме у цей день як великі компанії, так і маленькі магазини сталять на продаж товари з великими знижками.

Магазини Мукачева теж приєднались до цієї акції. По місту на вітринах можна було побачити написи з знижками до “Чорної п’ятниці”.

Особливо відзначилась одна із АЗС міста. Її працівники суттєво знизили ціну на паливо. Так, ціна на бензин та дизпаливо впала на 5 гривень, газ на 2 гривні.

Така акція згідно повідомлень організаторів почалась у 21:00 годині і продовжиться до 06:00 години ранку.

Але у цьому є великі сумніви, адже від початку акції на заправці величезна черга. Водії зазначають, що такими темпами з заправки закуплять практично весь бензин.

Погляньте на фото, яке зробив кореспондент Mukachevo.net з місця події.

Коментарі

Ф
Фері

З початку підняли до небес ціну а тепер акція 5 грн -ЛОХОТРОН.Нафта впала в ціні світ.ринках а тут лізла вверх на паливо-ЛОХОТРОН.І недоцільно порівнювати*Чорні п’ятниці*в Європі і в Україні.

О
Олексій

Качало Йовжі, в україні ніколи не буде добре поки люди будуть такими грамотними як ти, і "бидлота" це не про водіїв які готові зекономити 100 грн тому як в Європі - це є явище до якого всі звикли.. От якби і ти був там вже б зекономив на 1 урок Укр. мови :)

КЙ
кочало йовжі йовжійович

бидлота любит халявку. цілу нуч буде стояти за 100 гриваку. из сим нарудом не буде нигде добра у украині

Читайте також