Чорна сотня: В Україні створять спеціальне відомство для боротьби з контрабандою

8
9

Про такий намір Володимир Гройсман заявив вчора, 11 травня, під час засідання Кабінету Міністрів України.

Найближчим часом для боротьби з контрабандними схемами на українських митницях буде створено близько 20 мобільних груп. До їх складу увійдуть співробітники Національного антикорупційного бюро, Державної фіскальної служби, поліції та прикордонних військ.

Голова Уряду назвав нове відомство, що призначене для усунення проявів контрабанди, «Чорною сотнею». Також днями Гройсман доручив Голові ДФС розслідувати контрабандні потоки на КПП «Тиса».

Mukachevo.net

Коментарі

Б
Баламут

Якщо Головний митник та таможенник, І головний прікорьдонник та пограничник захотять , то контрабанди не буде. Не справляться , то Замінити. Достойних на ці посади багацько або дуже багато.Наприклад Луценко та його жона

М
мукачівець

Добре шо не НКВД назвали

М
мукачівець

Так давайте шось робити !!! Ко протів ? Уже цілое Закарпаття проти жидохохляндіі.

ТП
Тьфу пля

Коли вже йся куєта под назвов "хохляндія" розвалиться? Плять,нико нич не робить,лем якісь іпануті актівісти,сотні і остальна куєта...

О
Олег

Абись здохли б вже з тими сотнями,заводи будуйте тай шахти а не клоунів наряжайте.Дебільна держава!

РВ
Роздуми в голос

Популістичне рішення. Є державні органи завданням яких є недопущення контрабанди (фіскальної-митна служба), викриття зловживань посадових осіб митних постів (внутрішня безпека, поліція, СБУ, прокуратура), виявлення контрабандних товарів під час реалізації в торгових мережах (поліція, СБУ, прокуратура). Якщо створюється "чорна сотня", тоді робота цих всіх структур на державному рівні визнана незадовільною. За логікою речей такі неефективні структури треба ліквідувати, навіщо платити бюджетні кошти працівникам, які не виконують своі прямі функціональні обов'язки...... Якщо замість 200000 чоловік, 100 за мріями Прем'єр міністра здатні навести лад на кордоні) Другий аспект: запропонований метод вирішення проблеми є хибним.... Це як в притчі, коли за контролером, призначають контролера, за контролером контролера, призначають теж контролера і так далі..... Це шлях в нікуди.

0
07

оби вас чорт ужепобрав з тими сотнями..робити коли будете уже дашо,тварини

8
8765

Цікаво чому так звана ЧОРНА СОТНЯ не провірить наших ОЛІГАРХІВ і білого ПРЕЗИДЕНТА по його ОФШОРАХ

7
77

Но! Чорна сотня кришувальників з кіева конченого!

Читайте також