"Чорні скриньки" збитого Боїнга розшифрують в Україні

16
6

Участь у розшифруванні бортових самописців авіалайнера братиме французьке Бюро розслідування та аналізу безпеки цивільної авіації.

Про це повідомляється на сторінці відомства у соціальній мережі Твіттер. Зокрема у повідомленні зазначається, що представники із Франції будуть приймати участь у технічній роботі щодо бортових самописців, яка здійснюватиметься в Україні.

Нагадаємо, що вчора влада Ірану визнала, що випадково збила український літак. Також стало відомо, що іранська ракета влучила у кабіна пілота, тож ймовірно пілоти загинули ще до падіння літака.

Також, Президент України Володимир Зеленський виступив звернувся до українців стосовно авіакатастрофи у Ірані з українським літаком.


Коментарі

Ю
ю

за шо не люблю коудушів так за завість...чорну завість...Іди роби, бо розкулачованя щи не скоро, аби тобі шось од мене забрали і тобі дали.

Х1
Х&єсос 17:07

Я кацапський х&єсос і за гроші пишу тут всяку херню ,але краще за все я люблю смоктати хуї навіть безплатно.

ДН
До нижнього

Те , що в тебе тече фашиська кров -Це одразу помiтно, чубата наволоч!! Такi як ти i пiшли до упа та до нiмцiв вбивати мирне населення , а коли розбили совети фашистiв то ви укры повтiкали до канади, сша, аргентини , а iншi ховалися по лiсах де вас сволоту ловили та застрiлили в карпатських лiсах до 1957 року !!! Хiба ж не ви укры зустрiчали фашiстiв у львовi, не ви лизали чобiт нiмецький ?? Де ваша хвалена армiя була 1945 роцi !!!??? Забули укры панський подсрачник польского шляхтича ?? Йди та мий дуП*ло европейське !!

ДЮ
До ю.

Жаль что моего деда камисара не растреляли німци і я кацапська шлюха би не виплодився.

ДЮ
До ю

Ти дурак ! ? Шкода , що твого дiда совети лем розкулачили! Треба ще було твого куркуля ще i кастрiрувати, а би не плодив баранiв верховинськый

Ю
ю

сі скоро ся признали...Черга за Х-лом. Но, руського за руку имиш, а оно буде у очі казати "нє я, нас там нєт" і т.д.

Читайте також