ЧС-2010: Гондурас - Чилі

9
0

Зважаючи, що майже всі групи на чемпіонаті світу побудовані за принципом: 1 ТОП+ інші, стратегія першого матчу полягає у перемозі основного конкурента. Під завершення першого туру у всіх групах нам випала можливість подивитися "латиноамериканські пристрасті" в Африці (не плутати із африканськими пристрастями із Савіком Шустером)...

Гондурас і Чилі йшли різними шляхами на цей мундіаль і зрештою склали про себе різні враження. Чилі на чолі із аргентинським наставником Марселом Бьєлсою видалася дуже сильною командою, яка у південноамериканському відборі опинилася вище за Аргентину, Уругвай та Парагвай, що не мало значить. Гондурас також впевнено обійшов суперників по кваліфкації, але не вважається претендентом на вихід із групи. Хоча лише одна перемога - може змінити усі попередні прогнози.

Аналіз групи H

Гондурас

Як у більшості маленьких команд велику роль у них грають харизматичні наставники. Рейнальдо Руельда - один із них. У команді немає зірок, але Руельді вдалось поставити хорошу атакувальну гру. Безперечно - проти Чилі команда буде грати на перемогу. І хороший запал ми можемо побачити вже із перших хвилин. У команді були травмовані лідери - Вілсон Паласіос і Давід Суазо. Шансів вийти на поле є більше у Паласіоса, а Суазо може також розпочати із лавки запасних.

Представлення команди Гондурас на чемпіонаті світу

Форма команди:

5 червня: Товариський Румунія 3-0 Гондурас

2 червня: Товариський Азербайджан 0-0 Гондурас

27 травня:Товариський Білорусь 2-2 Гондурас

21 квітня: Товариський Гондурас 0-1 Венесуела

3 березня: Товариський Туреччина 2-0 Гондурас

Чилі

Шикарна команда, яку дійсно важко передбачити. Відмінна атакувальна лінія і дивна як на сьогодні ризикова тактика 3-3-1-3. Велику роль у ній грав нападник Умберто Суазо, який став у відборі кращим голеадором в Південній Америці. На жаль, перед стартом мундіалю він травмувався і був під підозрою вживання допінгу. Бьєлса перед матчем повідомив, що у Суазо все нормально, але він може не вийти у стартовому складі. Інший цікавий гравець це півзахисник "Удінезе" 21-річний Алексіс Санчес, який може стати відкриттям цього сезону.

Представлення команди Чилі на чемпіонаті світу

Форма команди:

30 травня: Товариський Чилі 3-0 Ізраїль

30 травня: Товариський Чилі 1-0 Північна Ірландія

26 травня: Товариський Чилі 3-0 Замбія

16 травня: Товариський Мексика 1-0 Чилі

5 травня: Товариський Чилі 2-0 Тринідад і Тобаго

Трансляція матчу:

ICTV , Перший Національний, 14:30

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також