ЧС-2010: Німеччина - Англія - 4:1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

22
0

Збірна Німеччини розгромила команду Англії в 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з футболу. Німці перемогли з рахунком 4:1. Два голи у складі переможців забив Томас Мюллер, ще по одному разу відзначилися Мирослав Клозе і Лукаш Подольські. У англійців автором гола став Метью Апсон.

Клозе відкрив рахунок на 21-й хвилині зустрічі, підхопивши м'яч, закинутий вперед воротарем збірної Німеччини Мануелем Нойером. На 32-й хвилині Подольскі забив у ворота англійців другий м'яч.

Через п'ять хвилин після голу Подольські англійці скоротили різницю в рахунку - після навісу відзначився Апсон, який скористався помилкою Нойєра на виході.

Майже відразу ж після голу Апсон м'яч побував у воротах збірної Німеччини ще раз - мети досяг дальній удар Френка Лемпарда. Однак уругвайський арбітр Хорхе Ларріонда взяття воріт не зафіксував.

Після перерви німці довершили розгром суперника. На 67-й хвилині Мюллер завдав точного удару в ближній кут після передачі Бастіана Швайнштайгера, а ще через три хвилини Мюллер забив свій другий гол після прострілу у виконанні Месута Езіла.

Таким чином, Німеччина вийшла в 1 / 4 фіналу чемпіонату світу, а Англія вибула з боротьби. За вихід у півфінал німці поборються з переможцем матчу Аргентина - Мексика, який почнеться 27 червня в 21:30.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також