ЧС-2010: Нова Зеландія - Словаччина

5
0

Важливість поєдинку. Учора Італія і Парагвай показали що є дуже сильними командами і словакам і новозеладцям буде дуже складно проти них. І аби здобути шанси на вихід з групи хтось повинен перемогти у цьому матчі. Нічия - це дорога в нікуди для обох команд. Ближчою до перемоги на папері є збірна Словаччини, але не варто до матчу давати якісь аванси, оскільки ми вже бачили як може розчарувати фаворит. Наприклад, Сербія...чи Англія...

Аналіз групи F

Нова Зеландія

На кубку Конфедерацій Нова Зеландія неодноразово показувала, що є слабкою копією Австралії. Підбір гравців не дуже сильний, але поставлена гра у команди є. Вони добре знають свої сильні сторони і грають через фланги навішуючи на своїх високих нападників. Силовий футбол і дисципліна - основна модель гри новозеландців. Якщо словаки не готові весь матч бігати, то чекайте на сенсацію.

Представлення команди Нова Зеландія на чемпіонаті світу

Форма команди:

9 червня. Товариський.Чилі 2-0 Нова Зеландія

4 червня. Товариський. Словенія 3-1 Нова Зеландія

29 травня. Товариський. Нова Зеландія 1-0 Сербії

24 травня. Товариський. Австралія 2-1 Нова Зеландія

3 березня. Товариський.Нова Зеландія 0-2 Мексика

Словаччина

Дуже молода, але дуже перспективна команда. Майже усі гравці грають на високому рівні у середніх і вище клубах. Сила словаків - це швидка атака та креативний півзахист. Нападники в основному таранні і їм потрібна підтримка, оскільки самі створити момент собі вони не здатні. У півзахисті суперзірка Марек Гамшик, а також дуже перспективні Мірослав Сток та син головного тренеар Владімір Вайсс. У цьому матчі якщо не буде мандражу повинні перемагати за рахунок таланту та переваги у середині поля.

Представлення команди Словаччина на чемпіонаті світу

Форма команди:

5 червня. Товариський. Словаччина 3-0 Коста-Ріка

29 травня. Товариський.Словаччина 1-1 Камерун

3 березня. Товариський. Словаччина 0-1 Норвегія

17 листопада. Товариський.Словаччина 1-2 Чилі

14 листопада. Товариський. Словаччина 1-0 США

Трансляція матчу:

ICTV , Перший Національний, 14:30

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також