Чубірко пропонує створити спеціальну комісію, аби розібратися з Фізиком (Оновлено)

6
6

За словами обласного депутата, у самій ліквідній галузі Закарпатської області серйозні проблеми.

Про це він повідомив на сьогоднішній прес-конференції в Ужгороді. Зокрема, і прокоментував ситуацію з звітом начальника управління лісового господарства на останній сесії облради.

«Цей звіт попередньо розглядався на різних комісіях. В ньому чітко йдеться про 17 млн. грн. заборгованості перед підприємством третіх осіб, 3 мільйони з яких – прострочена. Є невиплата заробітної плати, недоїмка в державний бюджет. І це на державному підприємстві, що торгує продукцією з величезною ліквідністю. Жодних пояснень по ситуації з боку І. Фізика не було, а потім депутатам сказали, що людина знаходиться на колегії в Києві і не зможе прийти відзвітуватись перед обласною радою. Тому відхилення звіту сесією міської ради було цілком прогнозованим, – зауважив Чубірко. – Щодо подальшого розвитку подій, то цілком правильним було би створити спеціальну комісію і розібратись, що відбувається в цій галузі. Відповідь на питання чому в самій ліквідній галузі Закарпаття такі серйозні проблеми має дати КРУ та інші контролюючі органи».

 

Читайте також:

У 2011 році скоротилася самовільна вирубка закарпатських лісів

Закарпатські депутати незадоволені головним "лісничим" області

Коментарі

EA
Eisenberg Abr.

Що за дебіл готував сись пост? Що за галузь? Перед яким підприємством заборгованість? Яких третіх осіб? Редактор, спиш?

Я
я

хай із собою для початку розбереться - що там з краденим бензином, який продавався на його АЗС

С
Саша

А для людей що слідкують за подіями в облраді та ОДА інформація дуже корисна, цікава. І вона стосується не стільки свмого І. Фізика, скільки іншої особи, яка може позутися своєї високої посади

Ч
читач

Люди добрі, та навчіться нарешті поважати читачів. Час витрачено для перегляду цієї інформації даремно. Окрім того ви скомпрометували нею чУбірка.

Ч
читачка

я, звичайно, діко ізвіняюсь, але про що це? :)

ОЯ
Ото я

А що то є за Фізик? І що за видатна галузь?

Читайте також