Чубірко з віце-прем'єром Угорщини в Будапешті - Микита з віце-консулом консульства України у Ніредьгазі

20
13

Останній тиждень виявився плідним для Закарпатської влади у співпраці з сусідньою Угорщиною.

27 січня голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко з депутататською делегацією відвідав Будапешт, де їх приймав віце-прем'єр Угорщини Шем'єн Жолт разом із заступником міністра закордонних справ Іштваном Йоо та начальником управління прикордонного розвитку МЗС Антоні Жолтом.

Було проведено ряд зустрічей та досягнуто ряд домовленостей, які у майбутньому мають перспективу перерости у результати та вигоду для Закарпаття.


Сьогодні ж голова Закарпатської ОДА Віктор Микита перебуває з робочим візитом в Угорщині, у місті Ніредьгазі. Щоправда цей візит є дещо дивним, адже з головою ОДА не захотіли зустрічатися офіційні особи навіть із Саболч-Сатмар-Берега та міста Ніредьгаза. Тому довелося провести зустріч із віце-консулом консульства України у Ніредьгазі Ласло Бабіком.

Як повідомляють наші джерела, Віктор Микита хотів повторити вояж Володимира Чубірка, але офіційні особи регіону (крім урядового адміністратора Іштвана Романа) та муніципалітету знайшли причини бути відсутніми у цей час у місті, щоб не зустрічатися з представником влади Закарпаття.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

C
Cigaretlik

Кагебісти президентами стають. Може Микита буде наш новий вождь

В
ваньо

то слуги урода грозяться угорців розстрілювати і подають це як російську провокацію, то їдуть типа дружити, мерзкі кагебешні виродки кончені

І
Історик

Парубій у свій час літав аж у Японію. Це дійсно наівщо ? А тут їхати як до Львова. Най зустрічаються. Під лежачого митника бабло не тече

У
Україна

За податки громадян України, Микита протранжирив кошти на себе і свиту аби полопоніти з українським консулом !? Навіщо ?

П
пенсіонер

Один пішов за контрабас договоритися, а інший сбушник свої каміони грузити.

СС
СуперМен СуперМен

Позорище і чучело цей губернатор, кгбешге мілке дерьмо, без моралі і без принципів

С
Слава

По морді Микити видно, за посаду матір продасть. Тип раба.

Б
Берегово

Все якусь шваль покладуть головою ода, а позор президенту і нам. Хіба це чучело губернатор? Воно лем красти знає на границі з блюком. Оточило себе це дерьмо одними наркоторговця, контрабандистами сигарет і командою по переправці чорних за кордон . І це влада?

СС
СуперМен СуперМен

Чубирко виглядає керівником краю, а цей слимак Микита , як заноза в гузиці Зеленському. Понатикавуть президенту всякого сміття, лем позор , ще й закордоном.

СВ
службове відряження

цігаретлики возили ?

І
Іван

А мені по...р і Чубірко і Микита, поци...

Б
Белий

То Білецький Микиті порадив чи Іванчо ( кабаль) поїхати в Угорщину з « візитом»? :)))

ІП
Іван Пальо

Міряються ко зверху. Нашо їх там обох, ще й у різних містах? Скільки наших податків на то пішло?

Читайте також