Чучка йде у депутати самовисуванцем

17
7

Відомий гуморист не тільки йтиме на вибори по 68 округу, а й розраховує на перемогу.

Питання конкуренції знаний гомурист коментувати поки не хоче, адже тільки після 12 серпня будуть відомі імена суперників, а це буде мінімум 5 осіб. «Саме тоді почнуть відкриватися усі карти, буде видно усі шахові фігури» - зазначає Павло Чучка.

Окреслює він і свої перші дії на місці парламентаря: «Перш за усе шукатиму союзників, бо я  буду тільки 450-частинкою парламенту. Людина без підтримки сидітиме, як біла ворона».

Тільки за серйозної підтримки можна  «протягнути» важливі питання людської долі – вважає політик. 

Коментарі

КП
квітка полонини

Павло Павлович!!! Схаменіться поки не пізно.... ЄЦ - аж занадто низько, а ви як людина розумна (homo sapiens) - могли б зробити кращий вибір.

Н
Наталка

На мою думку, на даний момент маємо двох достойних кадидатів від Ужгорода: Сербайло Андрій і Чучка Павло.

М
мукачівка

Павло Павлович! Пам"ятаю Вас ще з часів навчання в УжНУ.Залишайтеся таким як Вас пам"ятають, Ви яскрава та неповторна,в своєму роді,особистість! Повірте,якщо Ви будете висувати свою кандидатуру - то Вам передує перемога! Ви будете унікальним кандидатом,з гострим почуттям гумору та власною гідністю.ЩАСТИ ВАМ!

П
Павло

Євгене, назвіть, будь ласка, достойних, на Вашу думку, кандидатів від Ужгорода і району. Просто цікаво дізнатися Вашу думку. Щодо висунення Чучки, то воно вигідне ЄЦ лише в тому випадку, якщо ЄЦ не висуне власного кандидата, що мені видається малоймовірним. В ЄЦ великі амбіції і апетити - навіщо їм довірятися "чужій" людині, якщо можна висунути свою? Тим більше є хороші кандидатури. І ні в яку фракцію ЄЦ у ВР Чучка не увійде хоча б тому, що ЄЦ не виграє стільки округів, щоб сформувати окрему фракцію. Питання, до якої фракції подадуться самі депутати єдиноцентристи.

Є
Євген

Ужгородці,на жаль, не все так просто, як виглядає на перший погляд. Чучка Павло Павлович - це ще один проект ЄЦ в в нашому місті. Після провалу плану із висунення Щадея в кандидати від опозиції для того, щоб "злити" Ужгород, ЄЦу потрібен більш реальний кандидат ніж Смоланка, щоб створити конкуренцію Ратушняку,Сербайлу і Ковачу. Але підтримка виборцями Ужгорода ЄЦ не дуже велика, тому й було прийняте рішення,щоб Чучка йшов в депутати шляхом самовисунення. Нічого проти Павла Павловича не маю і симпатизую йому як громадському діячу і ресторатору, але, на мою думку, це не найдостойніший представник Ужгорода у Верховній Раді. Тим більш, що там він ввійде в ЄЦ.

В
виборець

Чучка - це справді той кандидат, за якого можна голосувати з чистою совістю. На виборах нас дуже часто змушують робити вибір між "сортами гівна" або ж підводять до вибору меншого зла. Цього разу, на щастя, є кандидат, який не просто трішки кращий за опонента, але справді є порядною, чесною і шанованою людиною.

Р
рахівчанин

Думаю,що рішення є обдуманим та правильним.Саме такі земляки, як Павло Павлович Чучка -палкий патріот нашого краю,науковець,письменник,громадський діяч, бізнесмен з регіональним колоритом, публіцист, людина з гострим почуттям гумору- мають представляти наші інтереси у Верховній Раді.На мою думку це виважене і наразі нагальне рішення.Давно необхідно міняти приївшіся та пихаті обличчя.Треба освіжати, оновлювати,омоложувати старий склад нашого парламенту.Пересічні громадяни не довіряють тим шутам, які лише брешуть та думають за свої шкурні інтереси.Люди ситі тих обіцянок,краще не обіцяти,а щось робити хоч поступово.Досить дурити український народ,розколювати навпіл країну! Навіть сьогодні в парламенті не знайшлося депутатів із здоровим глуздом, аби знову відстояти хоча б свою українську мову, яка є своєрідним цементом об"єднання усіх нацменшин, зміцнення самої держави.Невже не зрозуміти,що у хворої і невиліковної держави немає майбутнього? Я би дуже зрадів,щоб Чучка Павло став депутатом!

Читайте також