Чудеса техніки: маршрутка "Довге-Мукачево" заводиться замиканням двох проводів (ФОТОФАКТ)

15
7

Про це в соцмережі написала закарпатка Євгенія Шутка.

«Газелька Довге-Мукачево, набита повністю, водій спереду всадив трьох пасажирів, а само прикро,що вона заводиться замиканням двох проводів... Водійські двері відкриваються тільки ззовні, вцілому про стан промовчу», - пише жінка.

«Питання, коли виграють тендери на перевезення - техогляд проходять? Бо маршрутки в такому стані аварійнонебезпечні!», - підкреслює Євгенія.

Мukachevo.net

Коментарі

В
Вася

Йой яка велика сенсацiя,Европа бл...Унас на маршрутку треба челяднику треба мiнiмум десять рокiв робити.А кредити 50% рiчних,i зарплати 100-150$ то не сенсацiя?Приходиться людям на всякому коритови йiздити зрозумiнням.Така бл.. унас держава.Хотя тот шофер явно з кривими руками,неможе набазарi на розборцi купити б.у замок зажигания за копiйки.Був европi,там нашi корита усi би зняли з маршрута i списали на металлом ще 10рокiв назад.Но ми не там i нiколи небудемо.А будемо йiздити ра россiйских списаних пазах i газелях ще довго,i то якщо на конi вперспективi не перейдемо бо совецькi дороги i асвальт в селах тоже колись закончатся.

Д1
до 111

Якшо говорити про маршрутні таксі, то зразу видно шо відношення до цього напрямку ви ніякого не маєте...А демократія чи ні добратися людям додому аж ніяк не допоможе)))) І кстаті чому на меленьку маршрутку продають білет без місця?????

1
111

Заводиться за допомогою перемикання двох дротів, та про відкривання дверей лише ззовні - це спостерігач написав, а чому тоді не розповів про стан шин, гальмівної системи, рульового керування, кузова, двигуна, системи випуску відпрацьованих газів. Задача перевізника - доставка пасажирів з пункту А у пункт Б, яку він успішно виконав. Задача пасажира - розрахуватися за здійснене перевезення. А все решта - балабольство!!! Не подобається стан транспортного засобу - нічого купляти квиток і їхати саме тим маршрутним таксі. В Україні демократія, хочеш - їдеш, не хочеш - не їдеш, ніхто не примушує.

ДG
ДО Ghjhjr

ЯКІ ПРАВИЛА ТИ ПЕТУХ

G
Ghjhjr

автомобіль можна з "кривого стартера" заводити це не суперечить правилам експлуатації, а якшо вам Євгенія Шутка особисто водій не сподобався то "насрати" ви вирішили йому не там...

1
123

Онови сторінку!

7
777

а диє фотофакт?

Читайте також