Чи готові бомбосховища Мукачівщини приймати людей? (ВІДЕО)

9
5

Їх уже готують до експлуатації. Бомбосховищ на Мукачівщині нарахували 30, однак тільки приватні знаходяться в належному стані.

Для відновлення решти потрібні чималі кошти. Бари і дискоклуби у разі надзвичайних ситуацій слугуватимуть місцем для схову, підприємці району повинні без вагань надати свої приміщення в разі потреби.

Інвентаризація об’єктів цивільного захисту – пріоритетне питання для чиновників, адже в разі потреби люди повинні мати, де сховатись. Вже сьогодні всі вони мали б бути готові до експлуатації, проте в реалії все набагато гірше. У мукачівському районі 30 таких  об’єктів: 2 державні, 8 комунальні. Однак тільки решта – приватних – у належному стані. У селі Страбичово на місці протирадіаційного укриття – сьогодні бар та дискоклуб.   У цьому сховищі є всі умови, для захисту населення у разі надзвичайної ситуації. За потреби власник просто вимушений надати його населенню, адже ця споруда у списку об’єктів цивільного захисту. А це вже державний об’єкт. Різницю помітно одразу. У підвал під Верхньокоропецькою школою не ступала нога людини більше 50 років. Хоч сьогодні тут зробили чимало, але споруда потребує ще чимало капіталовкладень. Приводити до ладу захисні сховища не припиняють, та варто сподіватися, що за призначенням їх не використовуватимуть.

М-Студіо

Коментарі

Х
ххх

там в убежищах макентошы только в помощь будут уже!!! При третьей мировой(НЕ ДАЙ БОГ)-дорога у всех одна будет

ДГ
Дед Грабар

Погодите. Они говорят - сначала - Мариуполь, потом - Харьков, причём - сам...

1
132

в мене в бомбосховищови (півниці) крумплі стоять!! =)

ЯТ
як так?

бомбосховище? так перемога ж по телебачению!? кажный день! и втрав нема. не треба бомбосховище, хай там картопля хрониться.

Е
експерт

головне, не забудьте, що нинішні тактико-тактичні характеристики ядерно-водневої зброї значно перевершують аналогічні характеристики 20-го століття (а тим більше наслідку будуть незрівняні з Чорнобильськими...)

Читайте також