Чи готові закарпатці платити за газ у 4 рази більше?

13
6

Ціна за газ може піднятися у 4 рази, а все через те, що "Нафтогаз України" не виключає встановлення вже в 2014 році єдиної ціни на природний газ.

"Не виключається, що вже цього року будуть прийняті рішення про подальше підвищення ціни на газ. Є навіть такий варіант - я не хочу лякати, але і не хочу цього приховувати - що буде встановлена єдина ціна на газ і для промисловості, і для населення", - сказав  заступник голови "Нафтогазу" Олександр Тодійчук.

За його словами, дана ініціатива абсолютно підтримується Міністерством енергетики та вугільної промисловості.

"Це дуже важкий удар, його політики намагаються уникати тому, що у нас цієї осені вибори, і невдоволення населення значною мірою може вплинути на цей процес", - додав він.

Також заступник голови "Нафтогазу" зазначив, що, згідно з соціологічними дослідженнями, населення в умовах війни готове платити в 4 рази більшу ціну за газ, але за умови, що ці кошти повністю підуть на розвиток галузі.

"Тут вже питання прозорості (розподілу коштів державою) виходить на перше місце", - підкреслив Тодійчук.

Коментарі

ПВ
Путін ворог.ukaina ce evropa

.

Р
Реаліст

Ось це називаєся ЖИТИ ПО-НОВОМУ!

1
123

Звісно готові, з 1200 гривень пенсії і майже з таких же зарплат, сплатити за газ 3000 гривень в місяць - це просто елементарно. Просто дебіли, якщо ще про таке запитують!!!!

9
911

И правда,начинаем жить по-новому :)))

1
1

Газ в 4 раза дороже, зарплата в 4 раза меньше, чувствуем- живем по новому!

З
закарпатка

а можно будут в 4 раза больше платить те, кто был на майдане и его поддерживал, а остальные будут платить столько, сколько при Яныке было?

Читайте також