Чи готові закарпатці сортувати сміття (ВІДЕО)

12
6

Сміттєва криза для Закарпаття надзвичайно актуальна. Саме тому журналісти "Ужінформ" вирішили розпитати жителів обласного центру, чи сортують вони сміття.

Раніше Mukachevo.net розповідало про сміттєву проблему гірських Воловеччини, Рахівщини, Міжгірщини,Великоберезнянщини та Тячівщини.

Дуже часто закарпатці полишають гори сміття на берегах річок та на туристичних гірських лісових стежках.

Нещодавно повноводна Тиса віднесла до сусідніх країн тони сміття. Через що президент Угорщини Янош Адер звенувся з офіційним листом до президента України.

Однак, незважаючи на сміттєву кризу, не всі закарпатці готові сортувати непотріб. Для когось просто часу не вистачає, а хтось навіть про це не задумувався.

Зазначимо, що попри непопулярність еко-стиль життя, закарпатці таки починають сортувати сміття — зокрема у Мукачеві та Берегові.

Так, на початку року мукачівець на власному досвіді показав, як сортувати сміття.

Тож як ставляться закарпатці до сортування сміття та чи готові до змін заради чистого довкілля, дивіться у сюжеті Uzh Inform.


Коментарі

Д,
До ,29.07.2020 12:13

Читач я тобі підкажу де перероблявуть бо ти не валовшний погуглити:http://region-2001.com.ua/services/pererobka-vtorsirovini/pererobka-smittya-ta-vidkhodiv/pererobka-plastika

Ч
Читач

Це добре що сортувати пластмасу, але питання в тому, куди та пластмаса далі йде на переробку і чи взагалі переробляється? Для щого ж потрібні перероблювані заводи, тому покажіть мені як в нас перероблюється пластмаса, тоді почну збирати її і викидати в окремий ящик

М
Мукачівець

Для контейнерів скла - віконечко замале. Розраховане тільки для пляшок. Добре б якби відчинялось і мало б ширину, хоча б 50 см

Й
Йовжі

Май Даун іди в гу--цю з своїм ссср,забудь про нього,як там Архангельськ і Хабаровськ назад щось гойкавуть за пуціна кажуть що він вор,ачий буде майдан у раші.

М
майдаун

При ссср такого не боло і типирь то надумано. Як вірус, як война Росії і анексія. То усьо не так. Сміття мош уверчи, і його природа сама переробить. Просто шось за тиждінь, шось за рік, шось за вік.

ДО
До останної жіночки

Скільки ж у вас сміття , що не маєте часу на сортування ? Заберіть його (час) від гаджетів .

Читайте також