Чи можна недорого придбати міжкімнатні двері

14
0

Без достойного оформлення дверного отвору інтер’єр виглядає незавершеним. Для його краси, функціональності та практичності варто купити міжкімнатні двері.

Недорого пропонують їх на сторінках інтернет-магазину Albero, де зібрані кращі колекції відомих брендів Rodos, Папа Карло, SecretDoors, Wood House, Wakewood.

В каталозі https://albero.com.ua/shop/doors/category/mizhkimnatni_16 точно знайдуться двері класичного та модернового виконання в традиційній гамі кольорів та фарбовані по індивідуальному замовленню.

Фактори вигідної покупки

Ціни на міжкімнатні двері залежать від:

  • матеріалу виготовлення;
  • розмірів конструкції та складності її виготовлення;
  • комплектації фурнітурою (точніше, від її типу та виробника);
  • бренду.

Якщо мова про моделі із масиву, їх вартість залежить від розмірів блоку. Чим він більший, тим складніше обробка і дорожче ціна. Сьогодні міжкімнатні полотна пропонують полегшеної конструкції із скла, металу (для технічних приміщень), з ДСП, МДФ, декорованих шпоном, ламінованими покриттями та ін. Використання сучасних матеріалів полегшеної ваги дають менше навантаження на дверний отвір, перекриття, фурнітуру, мають високий термін служби та доступну ціну.

Що залежить від користувача

Кінцева вартість покупки цілком визначається вашими побажаннями та вимогами. Найдешевшими будуть прості одностулкові двері міжкімнатні білі типової конструкції. Ціна зростає синхронно зі збільшенням складності технік оформлення (гравіювання, різьблення, художній розпис), механізмів відкривання, прихованої фурнітури та ін.

За конкретну вартість ви отримуєте відповідну якість. Не варто шукати найдешевші варіанти, за добротність та довгий термін служби завжди треба платити. Слід розглядати ціну якісних міжкімнатних дверей як внесок в перспективу, адже конструкцію ставите на роки, а не сезон.

Вiдносно недорогим буде замовлення міжкімнатних моделей безпосередньо в виробника без переплат посередникам.

Прямі поставки від Albero

Відгуки задоволених клієнтів стверджують, що в Україні вигідно купити двері міжкімнатного призначення можна в салонах Альберо та в однойменному онлайн-магазині. Безліч пропозицій вітчизняних та іноземних виробників, можливість замовлення моделей по індивідуальних параметрах, швидке виготовлення з урахуванням ваших зауважень та побажань стосовно структури, декору та комплектації. Одинарні, полуторні, подвійні двері міжкімнатні без переплат з доставкою в Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також