Чи можна змінити ім'я в соціальній мережі Facebook та як це зробити

122
0

Соціальна мережа Facebook, безперечно, є однією з найпопулярніших у цілому світі. Яскравий доказ – 2,94 мільярда активних користувачів станом на березень поточного року. В Україні, за даними станом на кінець 2019 року, цей показник становить щонайменше 13 мільйонів.

Фейсбук для багатьох людей – це не просто одна з багатьох соцмереж, де ми можемо створити акаунт. Тут ми також маємо можливість спілкуватися з друзями, заводити нових френдів і водночас ділитися світлинами, подіями з життя, а також читати актуальні новини, стежити за відомими особистостями чи брендами. Буває, що виникає необхідність внести певні зміни на своїй сторінці. Наприклад, багатьох цікавить, як змінити ім'я в Фейсбуці, коли на це є певні причини.

На щастя, у соцмережі передбачена така можливість, тобто коли у вас виникло або змінити ім’я, або повністю його замінити, зробити це можна за лічені секунди.

Як редагувати ім’я та прізвище на комп’ютері

Передусім варто відкрити браузер, перейти на сайт Фейсбука та увійти на свою сторінку, ввівши логін і пароль.

Далі праворуч, під обкладинкою профілю, можна побачити кнопку у формі трьох крапок. Клікаємо на неї і у меню, що з’явилося, тиснемо на «Налаштування профілю і міток».

Затим виконуємо наступне:

  • Ліворуч, у пункті меню «Центр акаунтів», обираємо «Особиста інформація»;
  • Клікаємо на свій профіль і обираємо «Ім’я»;
  • Вносимо зміни, затим натискаємо на «Провірити зміни».

Зверніть увагу: після зміни імені, його не можна бути повторно редагувати упродовж шістдесяти днів. Не варто додавати непотрібні великі літери, символи тощо.

Як змінити ім’я через додаток Facebook на смартфоні

Редагувати ім’я/прізвище в додатку Фейсбук теж досить просто і не вимагає якихось спеціальних навичок.

Відкриваємо додаток, заходимо на свою сторінку. У правому нижньому куті тиснемо на “Меню”, затим прокручуємо униз та обираємо пункт меню “Налаштування та конфіденційність” і “Налаштування”.

Наступний крок – вибір пункту “Особиста інформація”, далі тапаємо на свій профіль, затим на “Ім’я”. Вже тут вносимо потрібні зміни і натискаємо на «Перевірити зміни».

Як бачите, редагувати ім’я чи прізвище (або і те, й інше) досить просто і не повинно викликати якихось труднощів. Головне, попередньо все добре обдумати, бо наступного разу внести зміни можна буде тільки через шістдесят днів. Врахуйте це.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також