Чи підтримують мукачівці пом'якшення карантину (ВІДЕО)

8
13

Магазини з одягом та взуттям, комп’ютерною та іншою технікою, і кав’ярні з take & go — в Мукачеві з початку послаблення карантинних заходів, підприємці відкривають свої магазини. Журналісти Mukachevo.net вирішили розпитати містян, чи підтримують вони пом'якшення карантину.

На камеру говорять не охоче, але поза нею кажуть — гроші потрібно заробляти.

Мукачівці додають, все має працювати - економіку потрібно підтримувати, адже це податки, які використають на користь міста. І звичайно всі вимоги та рекомендації від МОЗ потрібно дотримуватись. Майже два місяці простою далися в знаки.


Раніше Mukachevo.net повідомляло, що в Україні загальнонаціональний карантин подовжили до 22 травня, однак з деякими послабленнями. Зокрема, йдеться можливість роботи салонів краси, перукарень, літніх майданчиків, хімчисток, нотаріусів, непродовольчих магазинів, ресторанів, кафе тощо.

В уряді детально пояснили, як мають працювати ці заклади - з ними можна ознайомитись на офіційному сайті Кабміну.

Нагадаємо, з понеділка, 4 травня, в Мукачеві відкрили парки та торгові центри з певними умовами.

Коментарі

А
агро

оооо, вже підвалили мукачівські дауни

Ю
ю

Чим кращi прикарпатцi Чи то закарпатцi вiд уралських племен , якi поклали вас раком протягом 8 ст ?

М
Майдаун

Чем булше я туй бду воняти ош ушиткі понаприлізали ізза перевала,тим менше узнают ош я сам завезеноє пудкацапськоє чмo ізза Урала,якого у товарнякови привезли в шапці ушанці, лаптях і з пустою фляшков водки у гузиці.

0
0001

Мукачівці підтримують на 100 процентів а ті болвани ко не підтримують то не мукачівці а безмозглі барани

О
олх

Люди перестаньте вирити в це краще займатися другим менше новости дивитись

М
Майдаун

Марги заперевальні,10:58,11:00,11:18,123, вулудіміри.Блювото, схрони то ваш мир,там на йух у бандерію.Понаприлізало хуторянськоє бидло із за перевала,што в щербликах жерти варило та “мукачівцями” називаться. Вон воші,коросто утціль. ПОДДЕРЖУЄМЕ ВИХОД ІЗ ПСІХОЗУ! Гет псевдокарантин! У куйові робіть собі концлагеря!

П
Правда

Не будьте такі злі,люди!бо такі злюки не живуть ,а мучаться і людей мучать!в них завжди повно хвороб через їх заздрощі і злість,та і Бог наказує ...будьте людьми,а не худобов.ніхто і вам не заважає працювати ,продавати і їздити на заробітки...і ще одно...з кожним роком будуть нові віруси і нові хвороби,не чекайте доброго і не звинувачуйте один одного,всі мають слідкувати за своєю поведінкою і словами.тоді я впевнена світ зміниться і жити буде краще Вірте в краще,в Бога і в людей

ДН
До нижніх

Як в слідуючий раз підете в магазин за мамчині і нянькові гроші то подумайте про то,що і вашим мусорським-чиновники теми батькам ні з кого буде брати взятки і дань,бо не буде нікого! Будуть одні жебраки,бідняки і голодранці А батон буде і в правду золотий,бо все буде дифіцит Без підприємців не буде зарплат завтра ні медикам і вчителям ні тим же держ чиновникам Не буде того ко вам будар дома відремонтує,чи тої уборщиці шо вам гаті стірає неробам безруким!

V
Volodymyr

Якой до фраса пом'якшення!! Треба всьо закрити ши хотя би на 3 тижні!! Каждий динь цифри ростуть!!

1
123

Знайомим духом повіяло: радянський народ повністю підтримує мудре рішення ЦК! Ура, товарищі! Якби вирішили інакше - говорили точно так же. І журналісти знаходили би лише таких.

М
Мукачево

То торгаші ревуть май більше ті би і матір різдну продали лем би заробити

М
мукачівець

кіть мО будеме сідіти-се мукачівка?замість ми мО?гуцулка клячанівська

М
мукачівець

МУКАЧІВЦІ -НЕ ПІДТРИМУЮТЬ...а гуцулва лучансько горондянська,то ні разу не МУКАЧІВЦІ...тих чортів пучить,на жопах не сидиться,шастають,заразу гниди заробітчанські розносять

Читайте також