Чи вартує уваги новий Samsung S23 у середині 2023-го?

13
0

На початку 2023 року по традиції відомий південнокорейський бренд Самсунг продемонстрував нову модель смартфона — Samsung S23, який можна придбати в SamsungShop.

На перший погляд, Samsung S23 не має якоїсь вираженої різниці від попередників, хоча і критерії були до моделі завищені. Проте, майже кожна характеристика була оновлена і допрацьована, а смартфон дійсно увібрав у себе найкраще.


Особливості дизайну

Колись бренд Samsung полюбляв екстравагантні дизайни, проте ці роки минули і якихось незвичних нововведень не відбулося. В основному тепер зосередження йде на простих, але зручних зовнішніх характеристиках та потребі розробити цільний смартфон.

Проте форма дійсно стала зручною із появою Samsung S23 — не дивлячись на досить загострені кути, тримати смартфон у руці стало набагато зручніше. Кардинальних змін не відбулося, хоча і косметичними їх також назвати важко. Проте бренд наразі намагається створити максимально комфортний та зручний продукт, тому акцент на практичності дуже доречний.

Камери

Смартфони не поступаються професійним фотоапаратам, завдяки чудовим та інноваційним камерам. Як і попередні моделі Samsung S23 має чотири камери. Змінилась по суті лише одна, у яку був доданий мегапіксельний сенсор. Деталізація при денному освітлені дуже чітка та якісна. Звичайно зі зменшенням цього показнику, чіткість втрачається.

За останні років п’ять прогрес саме в області камер дуже помітний, що не може не радувати. Покращилася деталізація і чіткість. Дуже правдиве передання кольору і ще багато корисних функцій.

Звукові особливості та автономність

Стереодинаміки залишилися такими ж, проте більші резонатори зробили свою справу і тепер звук у Samsung S23 звучить більш глибоко та об’ємно, ніж в попередніх моделях. Користувачі можуть підключати навушники з перехідником USB Type-C, проте зараз більшість надає перевагу безпровідним моделям і для цього в смартфоні забезпечене якісне та швидке з’єднання Bluetooth.

Акумулятор має такі характеристики:

  • місткість залишилася такою ж самою, як у попередників — 5000 мА;
  • активність екрана до 9 годин;
  • підтримується зарядка 45 Вт;
  • більш ніж половини заряду можна досягти вже за 30 хв;

Підтримує не лише провідну зарядку, але й безпровідну. Компанія могла б попіклуватися і про кращі характеристики, проте стандартні влаштовують користувачів і вони дійсно ефективні. Змінювати щось заради змін — це не в прерогативі бренду Самсунг.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також