Чим вигідний підбір авто під ключ

20
0

Однією з основних проблем самостійного вибору вживаного авто є брак досвіду покупців, який тягне за собою ризик придбати автомобіль з прихованими дефектами та серйозними проблемами.

Хоча, якщо копнути глибше, проблема криється в далекому від досконалості вторинному авторинку, що не здатний повною мірою гарантувати захист покупця. Натомість недоброчесні продавці та перекупники продовжують безсовісно та безкарно брехати в оголошеннях, аби збути машину дорожче.

За таких умов важливо самому подбати про захист своїх інтересів і замовити підбір авто під ключ. Це популярна послуга серед водіїв, які втомилися від коронних оголошень «не бита, не фарбована» та не бажають перетворювати купівлю машини на лотерею. Натомість покупці делегують пошук авто професіоналам і роблять свій вибір на користь якісної, безпечної та перевіреної за всіма параметрами угоди.

Тож, які конкретні переваги має підбір авто під ключ і чому ця послуга давно перестала бути статтею витрат, розглянемо далі в нашій статті.

3 головні причини, щоб вибрати автопідбір під ключ

Причина №1 Незалежний експерт з авто має достатньо засобів і досвіду, щоб відсіяти паршиві та підозрілі пропозиції ще на етапі моніторингу об’яв та обдзвону продавців. Усі найкращі варіанти узгоджуються й оглядаються наживо, після чого клієнт отримує детальні звіти та рекомендації, на основі яких і робить свій вибір. Звідси перша перевага автопідбору під ключ — економія часу та сил.

Причина №2 Досвідчений автоексперт без зусиль перевірить правдивість будь-якого оголошення під час огляду двигуна, коробки передач, ходової частини, одометра, електрообладнання, салону та лакофарбового покриття. Важливим етапом підбору авто під ключ є перевірка його історії, зокрема такі проблеми як перебиті VIN-коди, велика кількість власників, приховані аварії чи факти викрадення. В разі задовільної юридичної та технічної перевірки автівка додатково піддається глибокій діагностиці на СТО. В компанії JustAcar ця послуга вже включена у вартість автопідбору. Отже, гарантія безпечної та прозорої угоди — це вже друга причина замовити підбір авто у Львові.

Причина №3 Багато хто не розуміє, яка вартість прийнятна для тієї чи іншої моделі та на що потрібно звернути першочергову увагу під час огляду машини наживо. Цим активно користуються продавці та необґрунтовано гилять ціну, подекуди до 15-30%. Професіонали знаються на тенденціях сучасного авторинку і допоможуть не просто уникнути збитків, а й додатково зекономити кошти шляхом грамотного торгу. Так, клієнтам JustAcar завжди частково та іноді повністю вдається окупити послуги експертів. Тож, як би це не було парадоксально, третя причина замовити «авто під ключ» — це фінансова вигода.

Економія часу, сил і грошей — саме так виглядає сучасна формула успішної купівлі вживаного авто. Не ризикуйте своїми грошима та безпекою, — скористайтеся послугами JustAcar і забезпечте собі вигідну та надійну покупку автомобіля: +38 (067) 515-27-57.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також