Чим займуться мукачівські комунальники сьогодні?

6
7

Мукачівська міська рада оприлюднила план роботи комунальників Мукачева на середу.

Пропонуємо подивитися, що запланував «Комбінат благоустрою»: Вул.І.Франка, сквер Б.Хмельницького, вул.Сороча, вул.Свято-Михайлівська, вул.Томаша Масарика, вул.Каменського, вул.Ужгородська,площа Героїв Майдану – видалення сухих дерев.

Вул.І.Зріні,163,163»а» - обрізка дерев і кущів. Парк ім.А.Кузьменко, вул.Парканія, сквер Весна, сквер Драгоманова – прибирання сміття.

Парк Перемоги – висаджуватимуть квіти. Вулиці:Духновича, Садова, Стуса, Миру, І.Зріні, Берегівська, Лучкая, Я .Мудрого, площа Духновича – очищення від реклами

«Ремонтно-будівельне управління»: Вул. Одеська – будівництво зливоприймача. Вул. Д. Галицького – косіння трави на узбіччях. Вул. Коцюбинського – ремонт покриття. Вулиці Комарова, А. Штефана – ремонт шашкового покриття. Вул. Партизанська - ремонт тротуару.

 

Коментарі

5
55

чи рогуль.вибери собі сам.

5
55

буду робити свою роботу,та напишіть ош який я чоткий,бо роблю то,шо ми треба зробити...

5
55

напишіть,чим ся я нись буду займати

М
мукачівець

Кілька років тому, на вул.Д.Галицького обновили асфальтне покриття.Зробили це якісно.Проте перед перехрестям вулиць Галицького і Коменського, де здавна існує самовільна, необлаштована зупинка міських і міжміських автобусів, асфальт почав кришитися і просідати. То чи не доцільніше було б, зробити зупинку для міських автобусів, за перехрестя, на вул.Коменського(по маршруту слідування міських автобусів) щоб запобігти швидкому псуванню асфальтного покриття на вищезгаданій зупинці по вул.Галицького. В часи пік із-за зупинок міських і міжміських автобусів ,в цьому місці, завжди виникають тягучки автотранспорту. Якщо ж буде перенесена зупинка хоча б для міських автобусів, це значно покращить ситуацію на вулиці та збереже асфальтне покриття від руйнування. Дороги потрібно не лише будувати, але й берегти.

П
ПЕТЯ

А коли вичистять мусор на Корятовича біля школи 6

Г
гостю

а про каркання- то як?Комунальники мають сидіти на деревах і відганяти ворон?

Г
гість

Коли наш вельмишановний "Комбінат благоустрою" займеться деревами по вул Окружній (деревам уже близько 50 років, висотою більше п'яти поверхового будинку), щоб люди могли спокійно ходити по тротуару, діти в садочок та до школи не боячись, що суха гілка впаде на голову, або ворони з верхівок дерев тебе відмітять. А про майже цілодобове каркання вже нічого говорити....

Читайте також