Чим живе Мукачівський волонтерський центр? (ВІДЕО)

13
1

Мукачівський волонтерський центр щодня приймає небайдужих містян із теплими речами, продуктами і взуттям. Цього разу полиці поповнили дитячим одягом для переселенців від школярів і педагогів спеціалізованої ЗОШ №16.

Готуються мукачівські волонтери і до Дня всіх закоханих, у центрі продаватимуть валентинки, романтичні листівки та солодощі.

Чергова партія допомоги вже у дверях. Школярі 16 школи Мукачева разом з учителями і батьками назбирали дитячі речі для переселенців Слов’янська та Артемівська. В гостях у волонтерського центру не вперше, хлопці кажуть: готові не лише допомагати, а й воювати. Мукачівський волонтерський центр на площі Федорова працює більше місяця. Для прийому необхідних речей місця тут предостатньо, на полицях – консервація, взуття, одяг і рукавиці, поруч стіл із прикрасами і листівками до Дня Святого Валентина. Однак у списку потреб для 128 бригади всі 18 пунктів стосуються військової техніки. Ремонтувати стару техніку нікому, тому командир автороти формує волонтерську сотню зварювальників. Небайдужих, яким не шкода своїх рук і часу, які вміють бронювати техніку, волонтери чекають у своєму центрі. Однак проблеми у бійців не лише з технікою, у них немає навіть елементарного – камуфляжу і берців. Забезпечити кожного цим волонтери не в змозі, кажуть, занадто дорого, краще придбати бодай якусь техніку, яка врятує життя не кільком, а багатьом. Допомагаюь не лише бійцям, а й переселенцям, чергову партію дитячого одягу планують відправити в Артемівськ і Словянськ, де люди голі й босі у прямому сенсі цього слова лишають свої домівки. Якщо ви також бажаєте допомогти, звертайтеся до мукачівського волонтерського центру на площі Федорова.

М-Студіо

Коментарі

.
.

треба центр взорвать Точкой-У

Читайте також