Чинадіївські школярі відвідали мукачівський лісокомбінат

14
1

З метою активізації молоді на актуальні на ринку праці професії фахівці Мукачівського районного центру зайнятості провели виїзну професіографічну екскурсію для 23 випускників Чинадіївської загальноосвітньої школи на підприємство ЗАТ «Мукачівський ЛК».

Перед випускниками виступив директор підприємства Іван Фаринич, який розповів про історію та розвиток підприємства, представив продукцію, що спеціалізується на випуску шпону, пиломатеріалів, чорнових меблевих заготовок. Також ознайомив з основним професійним складом робітників (верстатник деревообробних верстатів, сортувальник матеріалів та виробів з деревини, укладальник деталей та виробів, столяр, водій навантажувача, складальник деталей, оператор сушильних установок), режимом праці, зарплатою, перспективним кар’єрним ростом та ін. Майстри паркетного цеху Іван Зірнзак та фанерного  цеху Володимир Кічей провели екскурсію по підприємству та ознайомили присутніх із технологією обробки деревини до готових деталей.

Школярів дізналися про ситуацію на місцевому ринку праці, ознайомилися з актуальними професіями. Молодь отримала інформаційні буклети, брошури та листівки щодо надання практичної та методичної допомоги у виборі майбутньої професії, відповідно до власних здібностей та потреб місцевого ринку праці. Бажаючі здобути професії, які потребує дане підприємство, отримали консультацію з профнавчання в навчальних закладах та безпосередньо на робочому місці. Учнів зацікавила така можливість навчання та працевлаштування на виробництві.

Такий напрямок у профорієнтаційній роботі з молоддю добре зарекомендував себе. Про це свідчать схвальні відгуки учасників у ході проведення заходу.

Коментарі

V
vspguznfrol

ZYvwHk <a href="http://xkndbzkzsfte.com/">xkndbzkzsfte</a>, [url=http://yynnureygowm.com/]yynnureygowm[/url], [link=http://zfbsqwzgcudo.com/]zfbsqwzgcudo[/link], http://pjzbxymmydax.com/

Читайте також