Чинадіївський сільський голова показав, як не треба паркуватись у Мукачеві (ФОТОФАКТ)

16
11

Про це Мукачево.net повідомляють жителі міста, які й зафіксували порушення правил паркуванння чинадіївського сільського голови Івана Мошака.

На автомобілі преміум-класу з респектабельними номерними знаками водії, як правило, паркуються де хочуть. Так поступив і сільський голова Чинадієва Іван Мошак, авто якого видно на фото. 

Автомобіль припарковано на автобусній зупинці, практично на пішоходному переході. 

Мукачево.net

Коментарі

Н
Незнайомий

А відкі ви знаєте шо то машина голови Чинадієва? У нього в декларації лем Дейво і більше нич ниє БОМЖ. Верся у вітця, отець дуже любив співати коли йшов з роботи а сись вірші пише у єдну міру. А то шо він порядно продав усьо в Чинадьові то факт! І в Синяку тоже

З
Знайомий

Пи...ць яка подія,пройдіться олухи по центру Мукачева та увидите там повно усяких машин хоть як припаркованих і до речі цурбаків буде набагато більше. А це просто шавки із Мукачево нет вирішили черговий раз своєму босу підлизати. А Іван Іванович нормальна людина на відміну від багатьох голів сільрад та інших можновладців.

МШ
Михайло Шубик

А се не діло? Ци голова приклад показує? Регіонал чортів. А майно його не конфіскуєте, бо у нього нич ниє, він БОМЖ !!!! Ни хижі, ни квартири, має ДЕУ 15 річноє і жиє на одну зарплату. Так у нього в декларації написано. Недай Бог з Івана-Пана.

М
маша

та вже покажіть машини еліти з пішоходного двору художньої школи, де інколи пройти з колясков не мож, бо там машини ОГВ, щоб не дай бог мамі не царапнути тачку сильних міра сего. Та то никому не вигідно, бо бидло теперішнє жене одне на одного, а крайні і страждають прості люди.

0
007

То нич-нич він вам віршика напише про мукачево нет.А бос дав добро мошака приср..и.Тать дістав од нього землі,вірніше забрав,тай навірно забов, а може мошак босови вашому надоїв?????????

Ф
фу

Та у мене начальник на такій машині їздить, а мене зато скорочують!

У
уважно

Щойно читав справедливо-пiдмiченi факти. Для чого видаляете коменти. Хiба люди немають права знати правди...

ГЗ
гоша з чинадьова

Рахую, що це "європіпісець", у його баченні Мукачево не варош. Він мріє об"єднати села Брестів, Лецовицю, Бабичі. А тоді у його "злодійському" баченні Мукачево не місто. Де хочу там се...Погано у нього одне у Синяку землі неприватизованої не залишилось-малий собі яНУКОВИч.

Г
гость

Від такого злодія як мошак треба конфіскувати машину і все майно яке накрав за часи на посаді сільського голови і так з кожним посадовцем який обворовує україни і простих громадян.

П
Просто

і відколи asx авто преміум классу ? Дешевий кроссовер

П
Просто

дурниця , бо там будь хто стає , і на дешевих авто і на дорогих , без різниці . А тут увіділи с.голову та треба сфоткати , єрунда се всьо , ліпше ділом ся займіть

Читайте також