Чинадіївці скаржаться, що сільська влада незаконно присуджує пільги ветеранам (ДОКУМЕНТ)

15
25

Мова йде про те, що селищий голова Іван Мошак своїм рішенням прирівняв учасника бойових дій в Угорщині Василя Бірака до ветеранів Великої Вітчизняної війни, за що останньому виплачуються пільги.

Чинадіївці кажуть, що сільський голова зловживає своїйм службовим становищем і посприяв знайомому в отриманні відповідного статуса.

Статус, як відомо, надає додаткові пільги та виплати. 

Чинадіївці звернулись до Мукачівського ОМВК, де їм підтвердили що Бірак Василь Васильович дійсно учасник бойових дій в Угорщині 1956 року, а у мукачівській прокуратурі не знайшли у цьому жодних порушень. 

З документами можна ознайомитись нижче. 

 

Коментарі

А
анна

не знаю чим або якими ділами державними так сильно зайнятий голова кіть даже з такими засранцями як шубики не може навести порядок або робить по схемі не кивайте мене а я не буду вас

В
Василь

Це лише одна відомість на фото, а є багато, на 120 аркушах А4 !!!! Є "нові мошаковські" ветерани, і багато цікавого...

З
загс

одне не розумію, чому з кожним роком тих ветеранів ВВВ стає більше, вони ж не народжуються заново?

С
свій

Чекайте стане синочок беровом і вся канітель ся закриє.Одна проблема що буде ділити,бо нянько всьо розкрав позатикав роти кому треба і типир никого не кивать.А ко типир прийде і кіть розкеренить то гювно то і незнаву чи ся одмоє після Мошака.

УБ
усій блатоті

таких усіх шахраїв, які тихо доять державу із наших податків треба виводити на чисту воду і викривати як корупціонерів, ми, громада маємо бути пильними, щоб такі як Мошак, які дорвалися до ласті і корита бюджетного не порушували закони і суспільну мораль. Думаю компетентні органи мають провести перевірку щодо викладених фактів(документ) і зробити належні висновки, а винних притягти до відповідальності за зловживання.

В
Василь

...і до речі Простаку, Мошак не задіяний у виборах. І ті ко пише також, так до чого тут вибори? Они у нас і так каждий рік проходять.

В
Василь

....добре з дідом, а то шо депутати приймають рішення про надання мат.допомоги людям з фальшивими адресами проживання? Як робиться обстеження працівниками селищної ради, і головне де ? Там взагалі списуються десятки тисяч на "лівих" людей! ....а інвалідові 2 групи, учаснику бойових дій у Афганістані у селищній раді сказали най піде в банк та й возьме собі кредит, якщо йому треба мат.допомогу! То який це піар, яке це совпаденіє? Це скоріше система злодійська, а не совпаденіє!

С
Сергій

І до чого туй СОВПАДЕНІЕ ? Я у ФБ і туй уже не один місяць читаву шо та гнида робить у селі, кілько мож красти? Що він зробив доброго?

С
Сергій

Правильно пише Юрій, тепер усі мають шанс на пільги, най ідуть в АТО. А то шо пише Простак, шо лишіться діда, перед законом усі рівні, правда кроме Мошака. Но і до нього прийде "тітка". Най не планує утікати в Словакію.

Ю
ЮРІЙ

МУКАЧЕВО. До чого туй жаба. Є шанс стати геройом, чому нервуться на донбасс.Вся блатота тепер отсижуєся а через пару років стане героями,вот в чому логіка.

Ю
ЮРІЙ

Давайте по суті, Бирак є учасник бойових дій, а не ветеран ВВ то і най користується пільгами які положено йому.Недумаю шо сел.РАДА Чинадієва незамічає різницю в першу чергу мала би звернути увагу Сичова, вона подає інформацію.У нас і так доста всяких ПАПІРЬОВИХ героїв.Я за справедливість.

А
архітектор

в мукачеві на площі миру пару років назад завісили на етажку над магазином ВСЕСВІТ два поверхи, спаплюжили всю архітектуру центру міста, ко на се дав дозвіл, ось де кримінал конкретний. Коли ту "кришу" знімуть, розберуть. Враження, що всюди головні гроші, бо в архітектурі безпредєл кругом.

М
Мукачево

жаба-страшний звір!..

К
Кантор

Правду пише Чинадійовиц шо тот мошак накрав у Чинадові доста та має чим ділитися. Вже вшитко попродав шо лем мош боло, а кулько гроши списав на разних роботах з Гольчом то лем бох знає, та курва скрипинцьова добре го удойить. Нич будеме чекати шо з сього уйде.

Ч
Чинадіївець

Про шо ми говоримо!!! Якби ПРОКУРАТУРА була зацікавлена, а там є що прокуратурі робити- роботи непочатий край в Чинадіївській С.Раді, але прокуратура поки що на боці Мошака це ясно як божий день.Мошак знає досконало таблицю ділення, це факт і підтримка в нього поки що є від Пашкуляка В.В. а хто такий Пашкуляк знає добре більшість закарпатців і нелише. Це тянеться поки не зміниться система з верху, а потім підуть самостріли,вішання і прижки з перешкодами.Думаю чекати недовго, місяць-півтора.

П
Простак

До фекете. Читайте що гусей написав. Отримав посвідчення українського зразка на заміну радянського, так дайте в суд проти Горбачова, блін шо тут непонятно. Найшли розкрадання держ. Коштів у особо великих розмірів. Особисто я незнаю ні голову сел. Ради ні старого, но збоку сплошна копанина на перед виборами. Совпаденіє, не думаву.

СЛ
Скрипинець Л.

Шо вам шкода грошей державних? Ви би були головою села, тоже б так робили. Я ще не бачила людину яка не любить гроші.

БМ
Бугай М.В.

Давно пора навести порядок у селищній раді с.Чинадієво, бо бюджет селища декілька мільйонів, а село самоє пустоє в області, продали всьо, кінотеатр, садочки, колгоспи, зараз допродує голова землі що залишилися, бо лижі гострить у Европу! Піде він туди, де два рази уже йшов.

ФВ
Фекете Василь Юрійович

Простак писав що зає.али нормальних людей., чим, аргументуйте, бо державні кошти списують? Які ліпше би дали дітям-інвалідам, у дітдом, а не псевдоветеранам-брехачам.І при чім туй піар? Я не вижу ні одної фамілії хто б хотів попіаритися! Там написано чинадіївці!!!!!!!!!!!!

П
Простак

До чорного. Кого я називаву норм. Людьми ко краде? На злодійови шапка горить.

ФВ
Фекете Василь Юрійович

Ба де воював старий Бірак? Хіба з жонов. То і мене запишіть у ветерани бо мені уже за 60. Якщо воював то інша справа, а справді для чого діточок дурити? Вижу що якщо людина краде, бреше то туй Простак називає їх нормальними людьми! Тому так і живемо.

П
Піармен

А при чому туй дідо? Нашо його Мошак усяди водить та дітям брешуть як він воював то йому дітей не шкода дурити? Туй не дідо, а тот ко такоє робить бо у Чинадієві вже появилися ще шість ветеранів, а відкі, то тепер кіть маєш 80 років то ти уже ветеран ВВв ? А справжніх никому не треба, і гроші їм не давуть, бо неходячі.

П
Простак

Люди займіться роботов, шкода вам уд діда старого 1700 гривень? Шо совісті немаєте? Так тепер за один день у ато давуть корочку, а діди наші воювали так то має бути. Усе вам кось недобрий, ви із своїм псевдо- патріотизмом за34ли уже нормальних людей. Достася піарити.

Й
Йосиф

Але відті і гроші списувуть. Тепер і ветеранів ВВв стало більше не лем у Чинядьові. Прокуратура сліпа! Кража державних грошей

І
Іван

А чомусь у відомості він числиться як ветеран Великої Вітчизняної війни!! Канечшно, там пільги більші, бо прирівняним давали лем по 400 грн. а туй 1700 грн. і світло безплатно, і газ безплатно.

Читайте також