Чиновник став "зіркою" Інтернету після роздачі ляпасів (ВІДЕО)

13
0

Високопосадовець Таїланду став популярним після того, як відео, де він дає ляпаси працівнику аеропорту, потрапило в Інтернет.

Однак приводу для радості у одного з вищих чинів Митної служби Таїланду немає: на відео відображена роздача їм ляпасів співробітнику аеропорту. Тепер кар'єра держслужбовця під загрозою.

Інцидент стався 8 січня в міжнародному аеропорту Бангкока. Чиновник в супроводі підлеглих прямував, мабуть, у відрядження. Як законослухняний громадянин, він дозволив просвітити сумку рентгеном і пройшов через рамку металошукача. Але ось спроба охоронця "пройтися" по ньому ручним металодетектором викликала напад люті, що і зафіксувала камера відеоспостереження.
 
Чиновник накинувся на охоронця і кілька разів ударив його долонями у вуха. Молодий чоловік, зрозумівши свою помилку, почав кланятися і вибачатися перед "великою людиною".
 
Скандальне відео було викладено в Мережу у понеділок, 9 січня, але вже набрало майже 250 тисяч переглядів і майже шість тисяч коментарів. Тайські журналісти охрестили поведінку чиновника "синдромом великої людини".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також