Чиновники продали приміщення, занизивши вартість майже на 210 тис.

8
0

так вони продали майно збанкрутілого товариства

На Закарпатті чиновники, що були ліквідаторами збанкрутілого товариства, вирішили продати його майно, яке цікавило багатьох комерсантів - вбудовані приміщення другого поверху. Приміщення у звітах зловмисники оцінили у 27 тис. 226 грн, ціну продажу зафіксували розміром 27,5 тис. грн. Про це ZAXID.NET повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.



Такі дії посадовців СТОВ не залишилися поза увагою працівників міліції, які вирішили ретельно перевірити факт продажу. Щоб уникнути звинувачень в необ`єктивності чи упередженості, провели незалежну експертну оцінку. Здійснити її доручили одному із спеціалістів, який має відповідні кваліфікаційне свідоцтво та сертифікат.



За звітом експерта, вартість нежитлових вбудованих приміщень на другому поверсі становить 236 тис. 970 грн. Згідно з рецензією Закарпатського регіонального відділення Фонду державного майна України, звіт, виконаний незалежним експертом, відповідає вимогам нормативно-правових актів. Тут і з`ясувалося: що під час ліквідації використали завідомо неправдивий акт про оцінку вбудованих приміщень і, відповідно, занизили вартість об`єкта на 209 тис. 744 грн, спричинивши матеріальні збитки товариству.



На підставі матеріалів, зібраних працівниками СДСБЕЗ, прокуратура Міжгірського району порушила кримінальну справу. Розпочато слідство.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також