COVID-19: На Перечинщині зняли карантинний блок-пост з села Ворочево

10
1

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав голова Перечина Іван Погоріляк з посиланням на рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Перечинської ОТГ.

Раніше Mukachevo.net писало, що у селі Ворочево Перечинського району було підтверджено COVID-19 у 28 мешканців. Через це у межах села було встановлено карантинну зону.

Сьогодні, рішенням комісії карантинні заходи були зняті, так само і пункт пропуску. Цим рішенням було дозволено роботу закладів громадського харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Також, дозволити проведення релігійних заходів у приміщенні за умови перебування не більше 1 особи на 5 м.кв., за умови дотримання протиепідемічних заходів.

У протоколі комісії було зазначено, що загальна кількість підтверджених випадків захворюваності на коронавірусну хворбу COVID-19 в Перечинській ОТГ станом на сьогодні становить – 93 (96) випадки. 93 це жителі ОТГ, 3 – проживають на іншій території, але мають декларації з лікарями КНП «Перечинський ЦПМСД». По населених пунктах: м. Перечин - 41, с. Ворочово - 35, с.Зарічово - 9, с. Сімер - 5, с. Сімерки -3, с. Невицьке 1,с. Новоселиця - 2.

На стаціонарному лікуванні знаходиться 11 осіб. Із них: с.Ворочово, 1 – 5; с.Сімер – 1; с.Сімерки – 1; с.Зарічово – 1; м.Перечин - 3, у тому числі 2 – дітей із школи – інтернату.

Станом на ранок 4 червня одужало 40 (41) особа.

Нагадаємо, за добу на Закарпатті від COVID-19 одужало 90 людей.

Коментарі

І
Іван

Грошенята роздеребанили. Пост можна знімати. Ура.

Читайте також