COVID-19: За минулу добу в Україні виявлено 841 випадок коронавірусу

7
12

Протягом 19 червня отримано 841 повідомлення про нові підтверджені випадки.

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 годину 20 червня в Україні 35 825 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19.

Всього в Україні зафіксовано 994 летальних випадків від COVID-19, 16 406 осіб уже одужало.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

1
111

коли гроші врачі платять та ще май буде статистика зростати, бо люди не мають за шо їсти ))

Я
Я

Неслухайте ЗМІ !!!!

НП
Народний прокурор по медицині

Правдиві медики мали перші стати проти злодіїв, які роздули безвідповідальну паніку про вірусну пандемію. Вони не стали, бо не виживе зараз чесний медик в системі сучасного медичного маркетингу - лабораторії європейського рівня пишуть що треба до лікування і що треба після, аптеки дякують відсотком. Неучі, діти лісників, митників, хабарників, контробандистів, бандитів завзято очолили цю безвідповідальність, потрібно освоїти кошти на боротьбу проти вірусу. Злодій завжди живе по принципу "заканає - не заканає". Цього разу заканало, так як і попередні про свинячий грип, собачий і тп. І тут особа дивується, що медик в нашому краї не заслуговує на повагу. Стань людиною, перестань розводити нещасного пацієнта на гроші, думаючи що цього ніхто не бачить і не знає.

1
1

А за што медиків чтити!? За то,што закрили больниці,поліклініки!?За то,што є співучасниками злочину по вірусогеноциду!? МЕДИКИ ЗРОБИЛИ СЯ САМИМИ РОЗУМНИМИ БО ВОНИ НА ЛАТИНІЦІ ПЕРЕКИНУТЬСЯ.Ми тоже освічені і вміємо аналізувати,вчили і біологію і хімію і....таке,що для вас медиків захмарні знання. Так,що закрийтеся. МЕДИКАМ НЕ ДЯКУВАТИ ТРЕБА,А СУДИТИ.БО ВОНИ,ЯК НІХТО ЗНАЛИ,ЩО ЦЕ ФЕЙК,А ПІДІГРІВАЛИ НАГНІТАННЯ СТРАХУ! Тут пишуть,якщо побачите близьких на ІВЛ то порузумієте...Сопливці люди на свому віку бачили близьких і на апаратах ШВЛ і після страшних операцій і в комі і з кровотечами....але не ревіщали на інших.А ДЕ ОТІ БЛИЗЬКІ,СТРАШНО І МАСОВО ЗАХВОРІВШІ!? Нема. А ви “відповідальні” провокатори бачили,як мучаться люди із масою болячок!? А ЇХ ЗАРАЗ МАЙЖЕ НЕ ЛІКУЮТЬ!

М
Медик

Правильно, шанують медиків, які знають своє місце, а не неучів, які "нахваталися піни" з інтернету і вважають себе докторами.

Д
док

у цілому світі медиків чтять , підтримують і співчувають , а у нас травля , дика травля , тим більше від людей яким ти колись допоміг не благадорні

ДН
до нижнього гукана

а я й переконаний сам , коли твоє близька людина лежить в лікарні на кисневій підтримці , тоді ти перестаєш бути скептиком , і начинаєш бути реалістом , а сам нічим помогти не можеш , бо в подібниій ситуації! біда станеся та вам медики самі ліпші будуть

Г
Гукан

До нижнього "дока" - "лікар має право стрерджувати лише те, в чому переконаний особисто сам" (Міжнародний Кодекс медичної етики). Що ти мелеш?

Д
док

який же глупий нарід у нас , «віруса неє» , «маски носять лиш барани» , «то всьо заговор» ; заговор , у цілому світі є ковід , і всі до того серйозно відносяться , а на закарпатті заговор , бо імбіцил не може поїхати за границю малтер мішати , а жона го бровки собі зробити , і др у ресторані отпразновати оби май файноє боло чим у сосідки ?? а маску на тот писок скарідний тяжко надіти , вот за таких і страдає розумний , інтілігентний нарід ( всьо по книжні Булгакова «Псовоє серце». Уткіть , ти , людина з АйКю менше 80 можеш розбиратися у вірусах і у медицині? я розчарованИй у сьому народови , думав шо у нас май свідомий і розумний чилядник жиє! Усім здоровля , і віруючим і не віруючим , Боже упаси Вам з сим зустріти!!

"Прости їх Господи, не відають що творять"

Звідки усі нараз поставали вірусологами? Уже можна спитати з мерзоти - ти хоч одну патологію вивчало під мікроскопом? Усі захворювання підганяєш під потрібну тобі статистику? Втратили усякий стид за гроші і не розуміють, що роблячи пакість пожнеш її.

С
Сусід

Питання до редакторів: а де динаміка? Чому приховуєте?

1
1

НЕ ВИЯВЛЕНО,А ПРИЗНАЧЕНО,ЗАПИСАНО В СТАТИСТИКУ! НІЯКИХ ХВОРИХ НЕ ІСНУЄ! ВИДІЛЕНО З БЮДЖЕТУ 65МЛРД.ГРН. НА БОРОТЬБУ З “КОРОНУВ” ЗЛОДІЇ У ВЛАДІ МУСЯТЬ ПОД ЯКИМОСЬ ПРЕДЛОГОМ ЇХ УКРАСТИ!

Читайте також