Cтуденти УжНУ створили для туристів маршрут "Перша світова війна на території Закарпаття"

10
0

Студенти туристичного клубу УжНУ створили геокешінговий маршрут «Перша світова війна на території Закарпаття».

Про це ІА ZIK повідомив Федір Шандор, завідувач кафедри туризму УжНУ.

Протягом 2014-2018 років на території Європейських країн відзначаються ювілейні події з дня 100-річчя початку Першої світової війни, тому студенти, що входять до туристичного клубу УжНУ, власноруч створили геокешінговий маршрут «Перша світова війна на території Закарпаття».

У маршрут ввійшли такі населені пункти Закарпаття, як Тячів, Ясіня, Хуст, Жденієво, три точки в місті Ужгород, Мукачеве, Ужок, Туря Ремети, таким чином розширивши можливості туристичних послуг в області для користувачів. Студенти Максим Дундар та Владислав Борисенко особисто встановили геокешінгові точки зі схованками у місцях, що пов’язані з подіями Першої світової війни в Закарпатті.

Довідка

Геокешінг – туристична гра із застосуванням супутникових навігаційних систем, яка полягає у знаходженні схованок, створених іншими учасниками гри. У неї можна грати сім’єю, гуртом або поодинці. Основна ідея полягає в тому, що одні гравці готують схованку, за допомогою GPS визначають його географічні координати та повідомляють про них в Інтернеті. Інші гравці використовують ці координати і свої GPS-приймачі для пошуку схову.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також