ДАІшника, який гасав між Ужгородом та Мукачевом, таки покарали за порушення ПДР

6
4

Вчора Мukachevo.net опублікувало фото та відеодокази того, як службовий автомобіль міліції «Тойота Пріус» порушує на трасі Київ-Чоп Правила дорожнього руху.

Як повідомили на сайті СЗГ УМВС України в Закарпатській області  особу порушника ПДР встановлено, його притягнуто до адмінвідповідальності.

З′ясувалося, що за кермом зображеного на відео службового автомобіля «Тойота Пріус», який належить ДАІ Іршавського району, перебував інспектор даного підрозділу у званні капітана міліції.

Міліціонера притягнуто до адмінвідповідальності. Зокрема, на нього складено адмінпротокол за ст.122 ч.1 КУпАП (перевищення швидкості та порушення вимог дорожньої розмітки). За рішенням суду водій-міліціонер сплатить штраф у розмірі 255-340 гривень.

- Ми вдячні небайдужому громадянину, який належним чином відреагував на скоєне нашим працівником правопорушення. Запевняю, що за скоєння правопорушень ми не робимо поблажок жодному співробітнику, незалежно від посад і звань. Перед Законом рівні всі, - прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв.

 

Коментарі

В
Вова

Мусор вин и в африци мусор!!!

O
olya

небайдужого тоже ошрафувати за перевишення швидкості. любилам би прочитати хто - то є

М
мм

Повганяти ыз ментовки ушитких дибылыв

НН
но нє?

небайдужого громадянина теж потрібно притягнути до відповідальності за перевищення швидкості

Читайте також