Далі без закарпатців: "Минай" вилетів із Кубка України з футболу

496

У середу, 21 січня, першоліговий Минай в рамках третього раунду Кубка України приймав сумську Вікторію, яка теж представляє Першу лігу.

Закарпатці вже давно не мають амбіцій у кубкових матчах. У команди інші завдання і вигравати Кубок вони не збираються. Тренер команди Любеновіч випустив на цей матч ротаційний склад, але було видно, що команда не грала на повну силу.

Перший тайм матчу пройшов у рівній боротьбі та практично без моментів. Натомість другу половину гру активно розпочав Минай, який підняв темп та став виглядати гостріше. Проте й Вікторія не сіла в захист, а намагалась відповідати й зуміла вийти вперед на 61 хвилині. Відзначився Ульянов, який підібрав м'яч у штрафному майданчику та пробив у дальній кут, після м'яч влучив у стійку, відлетів у спину Бандурі та від неї залетів у ворота.

Надалі Минай кинувся відіграватись та мав не один момент, щоб це зробити, але не реалізував їх. Зокрема, на 73 хвилині Дмитренко обіграв воротаря, але не влучив у порожні ворота. Майже одразу після цього гості покарали свого суперника. Сасовський виконав простріл у другий темп, де ніким не прикритий Данилюк переправив м'яч у ворота та поставив крапку у матчі.

У підсумку суперник "Миная" сумська "Вікторія" відзначився двічі у другому таймі. У підсумку 0:2.


Коментарі

Читайте також