Далі бігти вже не міг: Собака блукав 30 км у словацьких горах в пошуках господарів (ФОТО)

4
2

У горах Національного парку "Словацький рай" (Кошицький край) туристи врятували життя собаці породи чувач, яка заблукала.

З'ясувалося, що загубила песика родина, яка у четвер робила вилазку в гори. Собака біг цілу ніч у несприятливих погодних умовах і здолав за цей час 30 кілометрів у пошуках господарів або будь-якого притулку.

Лише наступного дня вже майже непритомну тварину випадково знайшла група туристів у районі ущелини Великого Сокола. Через виснаження пес більше не міг ходити.

Люди повідомили про випадок рятувальників, долучилися до рятувальної операції і волонтери. Всі разом вони перевезли собаку до безпечного місця, і згодом передали господарям у долині.

"Неможливо не подякувати людям, які наражаючи себе на небезпеку певний час залишалися на місці в горах, чергували по парах, надаючи можливу допомогу собаці. А також добровільно допомогли з транспортом", - розповіли словацькі рятувальники.


Коментарі

Ю
Юрий

Все-таки есть хорошие и добрые люди, которые придут на помощь в трудную минуту, снимаю шляпу перед ними!!!

Н
Наталья

Респект волонтерам и спасателям! Как хорошо, что не у всех людей очерствела душа и хочется чтобы таких славных и добрых людей было чуть больше! Хотя удивляет и оставляет желать лучшего мысль о хозяевах собаки. Надеюсь такая ситуация будет уроком и не повторится !

Читайте також