Dance School Sovremennik з Мукачева представила танець на даху (ВІДЕО)

29
11

Відео танцю мукачіського колективу підкорює мережу.

Кліп танцю під пісню "Mood Hijackers" відзняли на даху будинку у Мукачеві.

Режисером-постановником відео виступив Євген Тищук, відзняли роботу оператори Олександр Гриців, Вікторія Гриців, а неймовірні кадри з повітря забезпечив Юрій Резвий.

Тож дивимось і насолоджуємось крутим танцем від Dance School Sovremennik.

"Чи можна станцювати на голові СТАТУЇ СВОБОДИ? Чи потрібно для цього їхати до АМЕРИКИ? Шоу-балет «Sovremennik>> пропонує: мрій, уявляй, фантазуй! Впевнено йди до мети! Шалені ідеї реалізувати – можливо!!!", - зазначають у "Сучаснику".


Коментарі

Т
Троцкій

Та чого, все нормально. Молоді дівчата, багато енергії. Он наш Поплавський, ну такий вже співак, Паваротті йому заздрить. А люди ходять на концерти, по телевізору показують. Дівчата нехай і далі танцюють.

A
Alex

Село і люди :))))))

И
Имя

Та девяти этажка портит вид центру , хорошо бы расселить ,снести и построить что то достойное и поселить обратно людей

ДВ
До Василя кометатора з кометарями

Вам же чітко і дохідливо розклали все по поличках. До речі, дуже акуратно . Дика , антисинхронна гімнастика під музон є досить вульгарною ,танцю немає. І ще . Підтягніть свою граматику , тут у вас ще є мабуть шанс на покращення. Що не скажеш про екзаменацію відеодригу

К
Кадр

Остановіть на 1:28...

1
100500

Завідуйте мовчки, нижні коментаторки цилюлітні, жріть мівіну й далі...

В
Василь

До попередних кометаторів: З вас жовч вас так і брискать! Не спаскудьте собі карму такими кометарями. З Різдвом вас!

С
Справедливий

Нереалізована молодь з амбіціями на даху. Навіть не актуально і не цікаво

М
Мукачівець

Якщо моя донька брала б участь в такому танці на даху (ділянка без перил), то цей гурт більше б не відвідувала, а організаторам сам би дав по шляпі за таку ідею. Реклама, створювання іміджу, напрацьовування кліентів повинно йти в розумних межах.

М
Мукачево

Хореографії немає . Рухи руками і ногами хаотичні. Якщо вимкнути супровідну музику ,то дриги тіл взагалі сумні. Хореографи ,та скажіть ви їм правду, що навіть за гроші ,які вони вам оплачують за тренування-репетиції , толку з їхніх тілорухів мало для танцю. Треба відчувати ритм ,мати хист до такого стилю і трохи таланту.

Q
Q

Дури.

Читайте також