Дав покататися: у центрі Мукачева ганялися за авто з п’яними чоловіками (ФОТО)

25
5

Інцидент стався сьогодні близько четвертої ранку на вулиці Миру, інформують патрульні.

За офіційною версією правоохоронців, спершу 2 чоловіків на Toyota Corolla порушили правила дорожнього руху, а коли патрульні спробували їх зупинити, ті кинулися тікати. Зрештою, авто було заблоковано за допомогою інших екіпажів.

Патрульні запевняють, що обидва чоловіки з авто – і водій, і пасажир – були з відвертими ознаками алкогольного сп’яніння.

– Тест на драгер виявився позитивним. Як вдалося з’ясувати нетверезого водія допустив до керування пасажир, знаючи попередньо про стан чоловіка. На чоловіків склали всі відповідні матеріали, які згодом направлять до суду, – констатують патрульні.

Нагадаємо, що напередодні, 8 березня на Закарпатті спіймали 5-х нетверезих водіїв.

Коментарі

S
slavon

тупак і дятел то не лайливі слова,а те, шо іспити треба не проходити,а здавати то лайливі....ВИ МОЛДЦІ...

S
slavon

шановна редакціє вкажіть мені в моєму коментарі де знаходяться ті лайливі слова із за яких ви непропускаєте мій коментар

Д1
До 111

Мукачівець, руснак, і Василь не два сапога пара, а три.

1
111

до нижнього тупака. Якщо власник автомобіля - пасажир, дав керувати автомобілем пяному - водію, порушили обоє. сам ти дятел. Вони на відміну від тебе проходили конкурс, іспити. а ти навіть пдр не вивчив

М
Мукачівець

Аж двоє порушили правила дорожнього руху? Тікали також двоє? Пасажиру за то що п'яний, який штраф? І взагалі, його освідчували на стан алкогольного сп'яніння? На якій підставі? Я думаю , що селфіки дятли, з відвертими ознаками.

Читайте також