Давид Вілья виводить Іспанію у 1/4 фіналу ЧС-2010 (ФОТО)

3
0

Збірна Іспанії вийшла до 1 / 4 фіналу чемпіонату світу в ПАР, отримавши перемогу над командою Португалії. Зустріч, що відбулася в Кейптауні, завершилася перемогою іспанців з рахунком 1:00 - єдиний гол забив Давид Вілья.

Гра почалася з атак збірної Іспанії - у перші десять хвилин команді Вісенте дель Боске тричі вдалося пробити в створ воріт, однак воротар португальців Едуарду діяв надійно. До середини тайму гра вирівнялася, і на 21-й хвилині Тіагу Мендеш створив самий небезпечний момент біля воріт Касільяса, сильно пробивши з-за меж штрафної. Однак іспанська голкіпер відбив удар і не дозволив Алмейда зіграти на добиванні.

У другому таймі невелика перевага була на боці іспанців. Який змінив Фернандо Торреса на 58-й хвилині Льоренте через кілька хвилин після виходу на поле небезпечно пробив головою з близької відстані, однак Едуарду врятував португальців від гола. Єдиний гол був забитий на 63-ій хвилині - Давид Вілья з передачі Хаві пробив прямо у воротаря і вдало зіграв на добиванні.

Під кінець матчу захисник збірної Португалії Рікарду Кошта отримав червону картку за удар ліктем в обличчя Хоан Капдевілья, проте на результат зустрічі це видалення не вплинуло.

Для Давида Вільї цей цей м'яч став вже четвертим на турнірі, завдяки чому він увійшов до числа кращих бомбардирів чемпіонату - по чотири м'ячі забили аргентинець Гонсало Ігуаїн і словак Роберт Віттек. У наступному етапі іспанці зіграють з Парагваєм, цей матч відбудеться 3 липня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також