Даїшники будуть карати порушників з "блатом"

12
5

Державтоінспекція Закарпатської області нагадує всім учасникам дорожнього руху, що в чинному законодавстві не передбачено жодних документів, які б могли звільнити від відповідальності за порушення правил дорожнього руху!

Жодні талони та візитні картки керівництва держави, органів виконавчої влади, прокуратури, судів, міліції та інших, в яких міститься прохання (інформація) щодо сприяння в безперешкодному пересуванні автомобільним транспортом по території України не допоможуть уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього руху! У будь якому випадку правопорушники понесуть відповідальність за порушення ПДР відповідно до чинного законодавства!

Коментарі

H
Humpty-Dumpty

Они усе так роблять. Всунуть любу фотьку з Інета і радуються ош -так треба...Не перший раз замічаю.А таксісти ікруті уже окупіровали центр Мукачева. А Mukachevo.net тото пофіг. І главі, і міліціштам, ващє піпєц!!!!!!!

С
спец

А при чому тут фото пр.Свободи за пам`ятником Шевченку у Львові ? І взагалі - абсолютно пустий пост, ні про шо. Це підтверджують три попередніх коментаря.

L
lor

ха-ха

L
lor

ха-ха

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

КАЗКИ РОЗКАЗУЮТЬ

Читайте також