ДБP оголосило підозру начальнику ДП "Іршавське ЛГ" за незаконну рубку дерев на 50 мільйонів

47
4

Чиновник дав незаконну вказівку своїм підлеглим провести без жодних дозвільних документів розробку лісосік для проведення рубок.

Як зазначають у прес-службі ДБP згідно наказу було зрубано понад 5 тисяч дерев цінних порід як на закріпленій за посадовцем дільниці, так і на інших територіях.

"Згодом незаконно зрубані дерева продали. Завдана шкода довкіллю склала понад 50,8 млн грн.", - зазначають у прес-службі.

Наразі посадовцю вже повідомлено про підозру в перевищення службових повноважень за ч. 3 ст. 365 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Для відшкодування завданих збитків державі підготовлено клопотання про арешт майна підозрюваного.

Розслідування триває, встановлюється повне коло посадових осіб підприємства, причетних до незаконної рубки дерев.

Згідно офіційної інформації порталу youcontrol керівником організації є Руслан Прокопець.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ф
Фатьов

Нико никого не ймив, не будьте наівні.обілетять і пустять,

.
.....

Никого не виправдовувавим а лишень пишу Ош чом тепер увіділи а де були раньше. Туй іде до того ош кість перестав давати та тоді го за яйця і ймили а не тоді коли продавав і прикривав. У нас щось все іде з запізненням. Добре зробили ош закрили жівана. Лишень все треба іти по вмів області та м'яку профілактику робити. Докіть ще хаща є. Бо скоро дітям і онукам лиш розказувати будем що туй була хаща і дерева.

.
......ному

Коли з тя гаті здоймуть і буде отмазка, ош жіванови треба тоже жити, то буде тти добре? Доста туй виправдовувати жульню!

.
.....

Чуєте пак усім треба жити. Ко як може. Що дибіли лишень тепер увіділисьте а десьте були усий сись час. Ісе що видав не поділився. Та нараз ментів нагнали. Долбо...би.

Читайте також